StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"25 лютого він був уже з автоматом": Харчишин зворушливо розповів про сина-бійця ЗСУ

26 липня 2023, 16:07
387
Одразу після повномасштабного вторгнення РФ в Україну 25-річний син відомого українського музиканта Валерія Харчишина вирушив воювати з окупантами.
Харчишин, син
Спочатку Дмитро поповнив ряди ТрО, а незабаром відправився безпосередньо на передову, каже Харчишин-старший / колаж Главред, скріншоти з відео

Відразу після повномасштабного вторгнення РФ в Україну 25-річний Дмитро Харчишин-старший син відомого українського музиканта і соліста гурту" Друга ріка " Валерія Харчишина, вирушив воювати з російськими окупантами вже 25 лютого минулого року. Про це Харчишин-старший розповів в інтерв'ю для YouTube-каналу"РОЗМОВА".

Спочатку Дмитро поповнив ряди ТрО, а незабаром відправився безпосередньо на передову.

"24 лютого ми попрощалися, 25-го він був уже з автоматом Калашникова. Я не відпускав його, Він мене фактично обдурив. Він попросив мене, щоб я залишався батьком з малими, а він оголосив, що йде в ТрО. Я йому сказав:"Почекай, давай ми займемося безпекою малих, а потім будемо розбиратися, хто піде – я або ти". Він погодився, поїхав до Житомира і вже наступного дня у нього був АК. Я запитав, чому ж він не порадився, на що він відповів: "Ти сказав "потім", а "потім" може і не бути". Ось і все",-каже Харчишин-старший.

відео дня

Нагадаємо, раніше Валерій Харчишин дав інтерв'ю, де розповів про причина зникнення співака Олега Винника з публічного простору.

Як переконує музикант, він побував нещодавно з благодійним концертом у Львові, де і почув розповідь про волонтерську діяльність Винника - з автомобілями для ЗСУ.

Пізніше Валерій Харчишин прокоментував чутки про свій роман з журналісткою Яніною Соколовою.

"Треба сказати, що ми дійсно друзі. У нас були різні моменти в житті, коли ми трохи лаялися, але ми справді друзі. Говорити про стосунки я поки не збираюся. Я не можу залучити іншу сторону. Це може бути будь-хто, але я не можу залучити без їхньої згоди. Я не можу говорити про Юлю без її згоди", ‒ відповів музикант.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти