StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Статус, який принижує": Харчишин зізнався, звідки у нього "білий квиток"

25 липня 2023, 19:59
2709
Лідер гурту Друга ріка розповів, що підштовхнуло його на оформлення такого документу під час війни.
Валерій Харчишин
Валерій Харчишин розповів про білий квиток, який оформив під час війни / колаж: Главред, фото: instagram.com/valeriy.kharchyshyn_dr

Український музикант, лідер гурту Друга ріка Валерій Харчишин з перших днів повномасштабної війни доєднався до українського культурного фронту - за допомогою благодійних концертів та інших ініціатив він збирає кошти для ЗСУ та мирних громадян, які постраждали від агресії окупантів.

В інтерв'ю для YouTube-каналу "Розмова" артист зізнався, що має можливість виїжджати за кордон завдяки "білому квитку". Мінкульт не випускав його з України, і Харчишин прийняв рішення оформити цей документ.

Він зізнався, що ніколи не планував нічого подібного так само, як і не хотів оформляти статус багатодітного батька (у Харчишина троє дітей - прим. редактора). Однак кожен раз просити Мінкульт випустити його та переживати, чи отримає він згоду чи ні, музикант вважає принизливим.

відео дня

"Білий квиток" Валерій Харчишин не купував, а оформив на законних підставах. Вперше він розповів на публіку про свої проблеми зі здоров'ям.

"Я, по суті, не маю про це говорити... Колись була ДТП, у мене немає певних органів. Я не дуже здорова людина насправді. Тому я міг би оформити цей статус давно. Я цього не робив, тому що не було часу і мені не потрібен цей статус, який мене принижує. На кордоні я з цим "білим квитком", - пояснив соліст Другої ріки.

Раніше в мережі з'явилося відео, як Надя Дорофєєва жорстко підколола нового чоловіка. Співачка, давлячись від сміху, показала оновлену зачіску ресторатора Міші Кацуріна.

Також оскароносний актор Метт Деймон розповів про жахливий поцілунок зі Скарлетт Йоханссон, яку багато хто з шанувальників вважає жінкою мрії. Любовна сцена між ними вийшла "з душком".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти