Юлія Саніна возз'єдналася з чоловіком за кордоном - де пара зараз

13 жовтня 2024, 17:37
1063
З ім'ям Вала Бебка останнім часом було пов'язано кілька скандалів.
Вал Бебко, Юлія Саніна
Юлія Саніна новини - Юлія Саніна і Вал Бебко з'явилися разом на рідкісному відео / колаж: Главред, фото: instagram.com/val_bebko, instagram.com/the_hardkiss

Пара музикантів, солістка The Hardkiss Юлія Саніна і гітарист колективу Вал Бебко, за час повномасштабної війни в Україні стала дуже обговорюваною. З чуток, чоловіча частина гурту під час закордонних гастролей залишила Україну, і повертатися поки що не планує - турів по Україні у них немає, а виступають вони лише за кордоном.

Крім того Бебко і Саніній приписують проблеми у стосунках. Усі каверзні питання і пильна увага громадськості у зв'язку з цими факторами впала на плечі Юлії - Вал близько 9 місяців не з'являвся в інформаційному просторі.

Зараз у The Hardkiss концертний тур Північною Америкою, під час якого Саніній і Бебко вдалося возз'єднатися не тільки на сцені, а й у реальному житті. Гітарист у своєму блозі в Instagram опублікував романтичні кадри з коханою.

Ймовірно, відео було знято в Чикаго, де 11 жовтня у колективу був концерт. Артисти встигли не тільки виступити, а й вирушити на річкову прогулянку.

Так у кадрі вперше за довгий час подружжя з'явилося разом поза сценою - щасливі Саніна і Бебко охоче позували на камеру.

Дивіться відео Юлії Саніної з чоловіком під час прогулянки Чикаго:

Хто така Юлія Саніна?

Юлія Саніна - українська співачка, авторка пісень, ведуча. Фронтвумен українського гурту The Hardkiss. Брала участь у шоу "Х-фактор-7" (журі та наставник), "Танці з зірками", "Маскарад", "Голос країни" (зірковий тренер). У 2023 році була однією з трьох ведучих музичного конкурсу "Євробачення", який відбувся в Ліверпулі, Велика Британія.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська співачка Надя Дорофєєва зізналася, навіщо свариться з чоловіком, ресторатором і музикантом Мішею Кацуріним, та про що говорить з ним у ліжку перед сном.

Також Анна Трінчер прокоментувала роман з відомим співаком, чутки про який виникли через гарячу романтику між артистами в кадрі. Вона зазначила, як розвивається її особисте життя через рік після розлучення.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти