Матвієнко вперше заговорила про роман із партнером по сцені: "Ще чогось варта"

10 жовтня 2024, 17:53
182
Тоня Матвієнко пролила світло на чутки про стосунки з Романом Скорпіоном.
Тоня Матвієнко, Роман Скорпіон
Тоня Матвієнко прокоментувала чутки про стосунки з Романом Скорпіоном / колаж: Главред, фото: instagram.com/roman.skorpion_official

Українська співачка Тоня Матвієнко - вже сім років як законна дружина музиканта Арсена Мірзояна. Пара не приховує ніжних почуттів один до одного, проте обох артистів постійно підозрюють у романах на стороні.

Наприклад, Матвієнко приписують стосунки зі співаком Романом Скорпіоном. У нього та Тоні є дуетний романтичний трек "Я нікому тебе не віддам", який і породив чутки про кохання між ними.

Додатковим "доказом" роману між Скорпіоном і Матвієнко вважають випадковий кадр, де за лаштунками Тоня обіймає Романа. Співачка вирішила перестати ігнорувати плітки, і в Сніданку з 1+1 все ж таки розповіла, що означали ці обійми.

відео дня

Вона категорично запевнила, що нічого романтичного між нею та партнером по сцені немає, а обійми - лише її звичка вітати знайомих. "Це був концерт, де ми разом співали. Я просто була з Ніною, і ми приїхали на концерт в одній машині. І все. Мені здається, я всіх обіймаю, коли зустрічаю", - каже Тоня Матвієнко.

При цьому співачка не засмучується різними чутками, які гуляють про неї в пресі та Мережі: "Тринадцять років (на сцені - прим. редактора) нічого нового. Була худіша, повніша, можуть звернути увагу на волосся, одяг, ще щось. Воно дуже передбачувано, я вже їх вивчила. Добре, що пишуть, значить ще чогось варта, і ви знаєте про мене – Тоню Матвієнко".

Хто така Тоня Матвієнко?

Тоня Матвієнко (Антоніна Петрівна Гончар) - українська співачка, Заслужена артистка України (2021). Молодша донька співачки Ніни Матвієнко. Посіла друге місце в першому сезоні проєкту "Голос країни". Відома своїм оригінальним тембром голосу.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що в Камалії новий роман - співачка через півтора року після розриву двадцятирічного шлюбу розповіла про стосунки, які її надихають і змушують сяяти.

Також новий бойфренд-військовий Лесі Нікітюк прокоментував службу дівчат в армії. Зокрема Дмитро Бабчук відповів, чи варто жінкам вступати до військових вишів.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти