Схудла на 45 кілограмів без дієт: українська актриса розкрила свій секрет

26 жовтня 2024, 10:48оновлено 26 жовтня, 11:18
337
Любава Грешнова розповіла про те, як переживала свою вагу і спроби скинути її.
Любава Грешнова розкрила секрет своєї пригоди
Любава Грешнова розкрила секрет своєї пригоди / Колаж Главред, фото Viva

Ви дізнаєтеся:

  • Як за 7 місяців Любава Грешнова скинула 45 кг
  • Яку формулу винайшла для свого схуднення
  • Два головні секрети актриси

Українська актриса-харків'янка Любава Грешнова розповіла про "страшний період" у своєму житті.

Як розповіла вона в інтерв'ю журналу Viva, у цей час вона була впевнена, що більше не повернеться до акторської професії.

відео дня

"Після пологів я важила 95 кг, і в мене майже не було шансів скинути їх. Але тут доречна моя системність і дисципліна - я просто пробувала знову і знову. Це моє головне правило, яке поширюється на все - пробувати знову, поки не вийде. Цього я завжди вчу сина", - розповідає актриса.

За її словами, вона мучилася, плакала, здавалося, перепробувала всі види тренувань і дієт, але нічого не працювало.

"Потім винайшла формулу, знайшла свого тренера і за 7 місяців важила 55 кілограмів. Ідеальним рецептом виявилося все найпростіше - здорове системне харчування з максимально простих і недорогих продуктів (каші, риба, яйця, багато зелені та салатів), ну і, звісно, тренування. Обов'язковий здоровий сніданок - каша або білок, вдень - салат, каша, білок, на вечерю - салат і білок. Це найпростіша схема, за якою харчуються всі спортсмени, з легкими перекусами і без голодувань. Перед сном, якщо я була голодна, завжди їла огірки, відварені яйця або омлет і салат, - поділилася своїм секретом артистка.

Хто така Любава Грешнова?

Любава Грешнова - українська актриса кіно і театру, телеведуча. Зіграла понад 70 ролей. Має волонтерське посвідчення. У квітні 2022 року Любава разом із чоловіком самотужки створила перші в Європі україномовні благодійні вистави для дітей і дорослих, метою яких є поширення української культури та ідентичності в інших країнах, повідомляє Вікіпедія.

За словами української акторки, саме тренер навчив її рахувати не калорії, а бачити в їжі білки, жири та вуглеводи, знати, що їсти чим і скільки чого потрібно з'їдати в пропорціях на день, щоб організм і м'язи відновлювалися та працювали.

"У період ефективного схуднення я постійно возила з собою судочки, їх було так багато, що люди казали: "Як ти худнеш, якщо весь час їси?". Але це не працює. Голодування і суворі дієти дають лише тимчасовий ефект і розлад харчової поведінки. Системне харчування і здоровий спосіб життя для мене - екологічне та ефективне рішення", - додала вона.

Новини шоу-бізнесу в Україні та в світі:

Нагадаємо, раніше Любава Грешнова потрапила до лікарні, де їй провели хірургічну операцію. І хоч втручання виявилося незначним, воно сильно вразило артистку.

Раніше Любава Грешнова вперше розповіла, яку титанічну працю над своїм здоров'ям вона залишала за кадром популярного кіно та серіалів.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Новини партнерів
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти