"Ти що, дебіл?": відомий футболіст наїхав на проросійського Ломаченка

31 травня 2023, 17:48
Боксер Ломаченко рознився через те, що його нібито засудили під час бою з Девіном Хейні - програв за одноголосним рішенням суддів.
Василь Ломаченко, Артем Федецький
Артем Федецький жорстко обізвав Ломаченка / Колаж: Главред, фото: instagram.com/lomus_17, скріншот з відео

Колишній захисник збірної України Артем Федецький жорстко "наїхав" на боксера Василя Ломаченка, який оскандалився через свою проросійську позицію. Футболіст обізвав боксера і сказав, що йому все одно на кар'єру Ломаченка. Про це він заявив в інтерв'ю Брутальному футболу.

Варто нагадати, що Ломаченка нібито засудили в бою з абсолютним чемпіоном світу в легкій вазі Девіном Хейні. Ломаченко програв одноголосним рішенням суддів.

"Кажуть, що Ломаченка засудили. Так мені [неценз.] (все одно - Главред) на нього. Просто соромно, як у цієї людини ще є совість перев'язувати прапор України у себе на плечах", – сказав Федецький.

відео дня

О також заявив, що через проросійську позицію Ломаченка за нього просто неможливо вболівати.

"Це [неценз.] (погана людина - Главред). За нього просто неможливо вболівати. Ви бачите, яка там вата в голові? "Я поїду і буду допомагати ортодоксальній церкві". Або кому там? Московський патріархат, він ходить до церкви і пече якісь таночки. Вася, ти що, дебіл?"- додав футболіст.

Він не зміг підтримати і відомого боксера Олександра Усика, який є кумом Ломаченка. Футболіст зазначив, що Усик не спілкується з Ломаченком, але при цьому навіть не вплинув ніяк на свого кума, у якого така лояльна до РФ позиція.

"Усик з Ломаченком не спілкується. Вася-ватник, він нікого не слухає. Так [неценз.] (все одно - Главред) на такого кума. Що з такого кума, якщо він ватник? Я подробиць не знаю. У тебе кум – ватник, як Ломаченко, але ти його любиш. Яка ваша реакція? Що ти зробиш? Ти або його підтримуєш, або шлеш [неценз.] (в напрямку російського корабля - Главред). Третього варіанту немає", - упевнений Федецький.

Скандали з Ломаченком

Раніше на своїй сторінці в Instagram Ломаченко публікував колаж, що натякає на єдність українців і жителів країни-агресора - росіян.

Пізніше боксер потрапив у грандіозний скандал, опублікувавши відео з єпископом УПЦ (МП) Лукою (Андрієм Коваленком). Вболівальники жорстко розкритикували боксера, порадивши переїхати в Росію і здати український паспорт.

Пізніше Василь Ломаченко опублікував фото того, як він випікає просфори в Києво-Печерській Лаврі - разом зі священнослужителями УПЦ (МП).

Згодом Ломаченко просто закрив свій профіль в Instagram для користувачів з України.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти