Ліга Європи: Динамо програло вдома Вільярреалу

11 березня 2021, 21:49
Київські динамівці нічого не змогли протиставити іспанському Вільярреалу, пропустили два голи і максимально ускладнили собі прохід у Лізі Європи.

Після того як київське Динамо з величезними труднощами, але пройшло бельгійський Брюгге, йому за жеребом в 1/8 фіналу випав вельми складний суперник - іспанський Вільярреал.

Вже на 5-й хвилині Альфонсо Педраса заробив кутовий на лівому фланзі. Дані Парехо подав просто, але на дальній кут воротарського майданчика шулікою налетів Ману Тригерос, бив без перешкод і тільки фарт вберіг киян від пропущеного голу!

На 7-й хвилині хороша подача вдалася Динамо з лівого флангу прийшла в зону перед воротарською, але Циганков впритул пробив над поперечиною.

А на 30-й хвилині іспанці відкрили рахунок. Вони подали від кута поля, кияни відбилися, але другим темпом атаки м'яч повернувся в штрафну площу. Жерар Морено добре розвернувся на розі й прострілив, а Пау Торрес просто підставив ногу і замкнув дальню штангу - 0:1.

У другому таймі Вільярреал абсолютно неспішно й академічно подвоїв перевагу. На 52-й хвилині Жерар Морено виграв повітря після подачі з флангу і пробив. Бущан відбив перед собою, захисники Динамо понадіялися один на одного, а легендарний Рауль Альбіоль спокійно забив - 0:2.

Буквально через хвилину Бесєдін міг скорочувати розрив у рахунку, але толком не влучив по м'ячу, коли замикав простріл з лівого флангу штрафного від Циганкова. На 58-й хвилині Ману Тригерос вискочив на м'яч після довгого закидання з флангу, пробивав у дотик, але по ворота мені влучив.

Пропустивши два голи вдома, Динамо максимально ускладнило собі завдання потрапити

читайте такожШахтар обіграв Маккабі й пройшов в 1/8 фіналу Ліги Європи

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти