Динамо мінімально перемогло Брюгге і пройшло далі у Лізі Європи

25 лютого 2021, 23:50
Київське Динамо в болісному матчі вирвало мінімальну перемогу над Брюгге і тепер готуватиметься до ігор 1/8 фіналу Ліги Європи.

Неймовірно складним був цей виїзний матч для київського Динамо. Киянам потрібно обов'язково забивати (після київського матчу з рахунком 1:1) а з атакувальним потенціалом у підопічних Луческу дуже туго після зимової паузи.

Власне, зіграти на повну кияни довго не могли. У першому таймі було багато боротьби й штовханини по всьому полю. Але до небезпечних моментів це особливо не приводило. Брюгге (у якого як і раніше на самоізоляції через коронавірус частина гравців і майже весь тренерський штаб) грав максимально обережно й акуратно. Загалом, у першому таймі згадати з особливих моментів практично нічого.

відео дня

У роздягальні Луческу, мабуть, не вдалося як слід мотивувати своїх підопічних йти в атаки. Більш того, на 53-й хвилині активізувалося Брюгге. Лідер атак бельгійців, Бас Дост не реалізував хороший момент. Відмінний кручений пас на дальню штангу зробив Вормер та снайперськи влучив у лоб Досту. Той вдарив, але м'яч прилетів рівно туди, де стояв голкіпер динамівців Бущан.

Хто знає, як справа пішла б далі, але через три хвилини Дост отримав травму і був замінений на Баджи. І саме він вже на 62-й хвилині прорвався в штрафну Динамо, отримав пас від Дірара і вискочив назустріч Бущану. Удар - але точно у воротаря. Добивання від Вормера, але Забарний встав на шляху м'яча і врятував Динамо від гола.

І лише на 69-й хвилині динамівці сподобилися на небезпечний момент. Шапаренко вдарив із середньою силою, воротар Брюгге Міньоле втратив ворота, але м'яч пройшов акурат поруч зі штангою.

І тут, як і в першому матчі, Динамо виручив потужний удар Буяльського. На 83-й хвилині Жерсон Родрігес закинув м'яч по правому краю в штрафний майданчик Брюгге на Циганкова. Віктор негайно прострілив уздовж воріт на Буяльського і той потужним стусаном вбив м'яч під поперечину ‒ 0:1.
читайте такожДинамо і Шахтар несподівано обмінялися люб'язностями перед матчами Ліги Європи

Нагадаємо, раніше донецький Шахтар у Києві мінімально обіграв (1: 0) тель-авівський Маккабі й вийшов в 1/8 фіналу Ліги Європи.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти