Ліга Чемпіонів: Боруссія Д пройшла Севілью, а Порту вибив Ювентус

9 березня 2021, 23:57оновлено 10 березня 2021, 18:01
Боруссія Дортмунд вдома розписала нічию із Севільєю, а Ювентусу довелося битися з Порту в додатковий час - два овертайми по 15 хвилин кожен

Матчі-відповіді 1/8 Ліги Чемпіонів сезону 2021/2022 вийшли реально цікавими і непередбачуваними.

Ювентус - Порту

Ювентіні, на чолі з головним тренером Андреа Пірло і зоряним нападником Кріштіану Роналду, повинні були з бутс і трусів вистрибувати, щоб довести - мінімальна поразка від португальців у першому матчі було випадковістю. І вони з перших хвилин саме так і почали надходити. Але перший момент у матчі все одно створили гравці Порту.

відео дня

На 3-й хвилині після флангової подачі м'яч відлетів на лінію чужого штрафного майданчика до Уріби. Той потужно пробив у ближній кут - але повз ворот.

На 10-й хвилині Куадрадо подав у штрафну, Ремзі відмінно стрибнув - але його удар припав повз ворота.

А потім Порту відкрив рахунок. Марега з правого флангу зробив передачу в штрафну на Таремі. А тому негайно вдарив по опорній нозі Демірала. Суддя Бьорн Кейперс був безжалісний - пенальті. І на 18-й хвилині точним ударом з 11-метрової позначки Олівейру відкрив рахунок - 0:1.

Однак відразу після перерви К'єза рахунок зрівняв. Бонуччі закинув м'яч у штрафну Порту на Роналду. Той відразу його обробив і відкинув під удар К'єзі. Італієць точно вдарив з восьми метрів дальню дев'ятку - 1:1.

А потім катастрофічні, інакше й не скажеш, надивачив гравець Порту Таремі. Він спершу в підкаті грубо в'їхав в голеностоп К'єзі. За що отримав жовту картку. А потім взяв і вибив м'яч на трибуни після свистка. Друга жовта - видалення.

І на ослаблений Порту Ювентус понісся з подвоєною силою.

На 63-й хвилині Куадрадо з кута подав у штрафну. А там К'єза випередив супротивників і головою зрівняв рахунок за сумою двох матчів - 2:1.

Вже в доданий до другого тайму час Мората ударом метрів з 13-ти забив такий потрібний Ювентусу третій м'яч - але суддя зафіксував офсайд.

Перший овертайм пройшов як мить ока. Всі цікаві події розгорнулися в другому.

На 115-й хвилині Маккенні метрах в тридцяти від своїх воріт збив Олівейру. Сам потерпілий і пробив зі штрафного - стінка Ювентуса розсипалася і Щенсни м'яч з кута витягнути не зумів - 2:2.

Ювентусу тепер потрібно було забивати два голи. Один ювентіні таки забили. Бернардескі з кутового подав у штрафну, а Рабьо вистрибнув вище всіх і головою пробив у дев'ятку - 3:2

Боруссія Д - Севілья

Німці після трьох голів, забитих іспанцям На виїзді, точно відчували себе затишно і комфортно.

На 3-й хвилині севілець Окампос добре підхопив м'яч і "плюнув" з 22-х метрів дев'ятку. Але воротар Боруссії Хітц був поруч і відбив м'яч без будь-якої стрибкової акробатики.

На 18-й хвилині той же Окампос обіграв Емре Джана і покотив м'яч правіше на Сусо. Удар з 19-ти метрів - але трохи лівіше штанги.

А на 35-й хвилині вступила в дію нещадна Норвезька гольова машина Боруссії. Ділейні відібрав м'яч у Кунде і пасанув на Дауда. Той красиво закинув на хід Ройсу. Той добіг до кута воротарської Севільї воротарської й недбало катнув м'яч на Холанда. Той був точний - 1:0.

Відразу після перерви вийшла натуральна комедія положень за участю VAR. На 49-й хвилині Холанд з найгострішого кута забив красивий гол. Але головний арбітр матчу Джюнейт Чакир гол скасував. І звернувся до відеоасистенту. Глянувши повтор, Чакир взяв і призначив пенальті у ворота Севільї - за те, що Кунде в штрафному хапав норвежця за футболку.

Сам же Холанд і пішов бити одинадцятиметровий. Але Буну взяв і його удар, і добивання Ройса. Але -з нову VAR. Видно, що воротар Севільї стрибнув трохи раніше свистка арбітра. Перебити пенальті! Напевно розлючений Холланд ще раз вдарив і на 54-й хвилині зробив рахунок 2:0.

Далі - більше.

На 68-й хвилині в штрафному Боруссії штовхнув у спину Люка де Йонга Емре Джан. Чакир дав ще один пенальті. І Ен-Несірі вдарив так, що мало не зірвав сітку з рамки воріт німців - 2:1

І саме цьому гравцеві судилося принести своїй команді нічию. Ракітіч вже на шостій доданій хвилині відмінно подав з кутового в самий центр штрафної Боруссії, а Ен-Несірі дуже високо підскочив і пробив головою - 2:2.

Але далі в Лізі чемпіонів все одно пройшла Боруссія Д - за сумою двох матчів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти