Ліга чемпіонів - Манчестер Сіті виніс Боруссію М, а Реал домучив Аталанту

24 лютого 2021, 23:55
І в третій поспіль парі матчів 1/8 фіналу Ліги чемпіонів перемогу святкували гості. Гранди єврофутболу - Манчестер Сіті та мадридський Реал відповідно.

У третій за рахунком парі матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів зійшлися Боруссія Менхенгладбах проти Манчестер Сіті, а також італійська Аталанта проти мадридського Реала.

Боруссія М - Манчестер Сіті

Підопічні легендарного Пепа Гвардіоли практично весь матч виглядали куди впевненіше італійців - контролюючи м'яч і регулярно опиняючись на чужій половині поля.

На 23-й хвилині Канселу подав з лівого кута чітко в центр штрафного майданчика, а там мініатюрний Сілва був швидше Ельведі й головою потужно пробив у лівий кут воріт Боруссії М - 0:1.

Після перерви Манчестер Сіті продовжував невпинно атакувати. І на 65-й хвилині ті ж гравці знову провернули схожий трюк. Канселу знову подав з лівого флангу - на дальню штангу, а там самотній Сілва головою віддав пас точно на Жезуса. Бразилець не став зволікати й відправив м'яч у сітку - 0:2.

Судячи з легкості, з якою Манчестер Сіті здолав Боруссію М, ніяких проблем з виходом до чвертьфіналу у підопічних Гвардіоли не повинно виникнути.

Аталанта - Реал

Змучений травмами (в цьому матчі не могли, наприклад грати стовп оборони Серхіо Рамос і лідер атаки Карім Бензема) мадридський Реал більшу частину матчу проти Аталанти не грав, а мучився.

І це до того ж, що вже на 18-й хвилині італійці залишилися вдесятьох. Реал йшов в контратаку і на підступах до штрафного Фройлер на повному ходу збив Менді. Суддя прийняв досить дивне рішення і відразу видалив гравця Аталанти.

А на 31-й хвилині лідер півзахисту італійців Дуван Сапата на рівному місці смикнув мищцу і не зміг продовжити гру.

Але Реал довго не зміг реалізувати чисельну перевагу. Лише в доданий до першого тайму час реаловець Іско зі штрафного подав на Варана, який з близької відстані розстрілював ворота Аталанти, але воротар Голліні врятував команду від гола.

Після перерви, на 49-й хвилині Асенсіо добре покотив м'яч на Модріча. Хорват з центру бив у дальній кут, але м'яч чиркнув по нозі захисника Аталанти й покотився на кутовий.

Але ситуацію для Реала і Зідана спав Менді. На 85-й хвилині француз отримав м'яч біля штрафного майданчика і блискавично вдарив у правий кут. Голліні цього разу Аталанту не врятував - 0:1.

читайте такожБоруссія знищила Шахтар у матчі Ліги чемпіонів

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти