Як швидко прибрати живіт: фітнестренерка розповіла про 6 найефективніших вправ

3 вересня 2023, 15:40оновлено 16 лютого, 15:01
Достатньо всього 8 хвилин на день виконувати вправи для плоского живота в домашніх умовах, і вже за короткий проміжок часу ефект буде неймовірним.
Упражнения на пресс, Анита Луценко
Фітнестренерка Аніта Луценко розповіла, як швидко прибрати живіт/ колаж Главред, фото: ua.depositphotos.com, скрін

Фітнестренерка Аніта Луценко розповіла, як можна швидко прибрати живіт, виконуючи лише прості вправи щодня. На такий комплекс вправ буде достатньо всього 8 хвилин на день, тому його легко буде поєднати з будь-яким графіком роботи і домашніми справами.

Вправи, про які розповідає тренерка, орієнтовані на тренування нижнього пресу. Тому після заняття буде добре відчуватися саме ця ділянка живота. Але таким чином можна ефективно позбутися "зайвого" у цій ділянці. І питання, як прибрати живіт що випирає внизу, вже дуже скоро стане для вас неактуальним.

Радимо також прочитати наступний матеріал: "Золота" розминка перед тренуванням: фітнестренерка показала вправи на 4 хвилини

Проте Аніта Луценко нагадала, що схуднення – це не тільки спорт, а ще й правильне харчування. Потрібно стежити за своїм меню, і тоді тонкий жир, який розташований зверху преса, буде швидко танути, а живіт буде втягуватися й набувати менш опуклої форми.

"Фітнес – це не тільки про красу, а й про здоров'я, тому я розповідаю, як правильно качати прес під час цього тренування. Техніка виконання вправ на прес – це дуже важливо. Ми повинні добре прокачати низ живота без шкоди для попереку та шиї", – зазначила фітнестренерка.

Як саме потрібно виконувати вправи, Аніта Луценко показала у відео:

Хто така Аніта Луценко

Аніта Луценко – українська спортсменка, професійна тренерка, відомий фахівець зі схуднення, телеведуча ("Зважені та щасливі"). Майстер спорту та срібна чемпіонка Європи зі спортивної аеробіки, багатократна чемпіонка України з аеробіки та фітнесу, пише Вікіпедія.

Раніше Аніта Луценко розповіла про 8 вправ від болю в попереку. Цей комплекс вправ чудово допоможе впоратися з невеликим болем, а також попередити виникнення таких проблем зі спиною.

Також раніше Аніта Луценко розповіла, коли краще тренуватися, щоб схуднути, і назвала "золотий" час для кожного. Вона зазначила, що у кожної людини є свій найкращий час доби для тренування, і назвала кілька простих кроків, щоб цей час визначити.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти