Ще одна сенсація в Токіо: українки Федина і Савчук завоювали "бронзу" в синхронному плаванні

4 серпня 2021, 15:06оновлено 4 серпня 2021, 16:17
Федина і Савчук вийшли у фінал змагань, показавши третій результат за підсумками довільної та технічної програм.
Марта Федина та Анастасія Савчук
Марта Федина і Анастасія Савчук / Reuters

Український дует Марта Федіна та Анастасія Савчук завоювали бронзові нагороди в синхронному плаванні на Олімпіаді 2020 в Токіо.

У фіналі Федина і Савчук отримали 95.6000 бала.

Чемпіонами Олімпійських ігор стали представники російського олімпійського комітету Світлана Ромашина (п'ятиразова чемпіонка олімпіад) і Світлана Колесніченко (чемпіонка ігор 2016 в Ріо-де-Жанейро), срібні нагороди завоював китайський дует Хуан Сючен і Сун Веньян.

Федина і Савчук вийшли у фінал змагань, показавши третій результат за підсумками довільної і технічної програм, наголошується на сайті Олімпіади в Токіо.

читайте такожЖан Беленюк виграв для України перше олімпійське золото

Медальний залік України на Олімпіаді-2020

Українська спортсменка Дар'я Білодід виборола першу медаль для нашої збірної на літніх Олімпійських іграх. Українка завоювала "бронзу" у змаганнях з дзюдо.

Український спортсмен Ігор Рейзлін у поєдинку за третє місце на Олімпіаді в Токіо в чоловічому фехтуванні здобув перемогу над італійцем Андреа Сантареллі. Це друга "бронза" України на Олімпіаді в Токіо.

Українські спортсмени заробили третю медаль на літніх Олімпійських іграх-2020. Пара Стрільців Олена Костевич та Олег Омельчук отримали бронзу зі стрільби з пневматичного пістолета з 10-ти метрів.

Український плавець Михайло Романчук завоював четверту медаль для України на Олімпійських іграх-2020 в Токіо. Спортсмен виборов "бронзу" у плаванні на 800 метрів вільним стилем серед чоловіків.

Українська тенісистка Еліна Світоліна завоювала бронзову медаль на Літніх Олімпійських іграх-2020, які проходять в Токіо. Це п'ята медаль у скарбничці України і перша - в історії українського тенісу.

Плавець Михайло Романчук приніс Україні першу срібну медаль Олімпійських ігор-2020-він став кращим на дистанції 1500 метрів вільним стилем.

Ще одна бронза в медальний залік в Токіо. Її завоювала Українська борець вільного стилю Алла Черкасова, впевнено поклавши на лопатки японську спортсменку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти