8 вправ від болю в попереку: Аніта Луценко поділилася секретом, як позбутися проблеми

1 вересня 2023, 19:49оновлено 16 лютого, 15:01
Цей комплекс вправ чудово допоможе впоратися з невеликим болем, а також попередити виникнення таких проблем зі спиною.
Боль в пояснице, спина, Анита Луценко
Що робити при болях в попереку – Аніта Луценко показала вправи/ колаж Главред, фото: ua.depositphotos.com, скрін

Фітнестренерка Аніта Луценко показала комплекс вправ, виконання яких стане порятунком при болях у попереку і спині загалом. Достатньо буде витратити на тренування всього 6 хвилин, щоб значно покращити свій стан і забути, де боліло.

Таке профілактичне тренування допоможе тим, хто відчуває біль у спині, попереку, дискомфорт у цій зоні тіла. Також виконувати вправи можна і просто для профілактики, щоб не допустити виникнення болю.

Радимо також прочитати наступний матеріал: "Золота" розминка перед тренуванням: фітнестренерка показала вправи на 4 хвилини

Проте тренерка наголошує, що не варто займатися при гострих болях у спині – у такому випадку потрібно звертатися до лікаря, який визначить причину болю і призначить відповідне лікування.

"Це тренування для спини рекомендую робити спокійно, у своєму ритмі, відчувати тіло. Судом не має бути. Як розслабити тіло після важкого дня? Просто зробіть це тренування і відчуєте, як біль та зажими відпускають. Таке просте тренування, але воно дійсно розблоковує все, що затисло. Темп варто обирати комфортний", – зазначила Аніта Луценко.

Вона додала, що профілактична зарядка від болю в спині – це краще, ніж запущена проблема, яка може призвести до необхідності лікування.

Як саме потрібно виконувати вправи, Аніта Луценко показала у відео:

Хто така Аніта Луценко

Аніта Луценко – українська спортсменка, професійна тренерка, відомий фахівець зі схуднення, телеведуча ("Зважені та щасливі"). Майстер спорту та срібна чемпіонка Європи зі спортивної аеробіки, багатократна чемпіонка України з аеробіки та фітнесу, пише Вікіпедія.

Раніше Аніта Луценко розповіла, коли краще тренуватися, щоб схуднути, і назвала "золотий" час для кожного. Вона зазначила, що у кожної людини є свій найкращий час доби для тренування, і назвала кілька простих кроків, щоб цей час визначити.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти