StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Надія Матвєєва розповіла, чи робив їй пропозицію молодий бойфренд

11 січня 2024, 03:20
225
Відома ведуча Надія Матвєєва не розкриває своїх стосунків на публіку і приховує особистість бойфренда. Але іноді може розповідати про їхній роман.
Надія Матвєєва
Надія Матвєєва спокійно ставиться до цивільного шлюбу / Cкріншот YouTube

Відома українська телеведуча Надія Матвєєва, яка не розкриває особи свого чоловіка, розповіла, чи робив він їй пропозицію.

В ефірі шоу ВінВона зірка телеекранів розповіла, що офіційної пропозиції коханий їй не робив. Проте бажання одружитися висловлював.

"Домовленості в процесі формування, як я відчуваю. Не пропозиція була, а ось таке: "Я відчуваю, що я хочу з тобою одружитися". Ну оригінальна пропозиція. Ось цей момент був. А потім ми живемо разом, цим насолоджуємося. А ось цього моменту не відбувається. Але я до цього спокійно ставлюся", - зазначила Матвєєва.

відео дня

Телеведуча нормально ставиться до цивільного шлюбу. За її словами, штамп у паспорті кардинально змінює ціну виходу з відносин.

"Скільки б не тривали відносини, якщо ви неодружені, то легше з цього вийти", - підкреслила Надія Матвєєва.

Нагадаємо, телеведуча Надія Матвєєва розповіла про свою другу половину. У них з бойфрендом різниця в 20 років. За час складних випробувань вони стали близькими людьми.

Раньше Ірині Білик зробили пропозицію руки і серця на Різдво. Зокрема, вона розповіла, як їй одного разу подарували в свято обручку.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти