StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чому не можна одягати весільну сукню незаміжній дівчині: про що попереджає давня прикмета

11 березня 2024, 02:15оновлено 13 березня, 10:41
Згідно з давньою прикметою, порушення такого правила може принести дівчині серйозні неприємності.
Свадебное платье
Чому не можна одягати весільну сукню незаміжній дівчині/ колаж: Главред, фото: unsplash.com

Весілля є однією з найважливіших подій у житті кожної людини, саме тому навколо цього свята народилося багато прикмет і повір’їв. Частина таких прикмет стосується одного з найважливіших атрибутів цього свята – весільної сукні. Зокрема, вважалося, що наречений не повинен бачити наречену у весільній сукні до самої церемонії. Саме тому нареченим у день весілля не дозволялося одягатися разом.

Радимо також прочитати наступний матеріал: Найкраща перевірка уважності: потрібно за 9 секунд знайти пташку на дереві

Одна з відомих прикмет говорить про те, що не можна одягати весільну сукню незаміжній дівчині просто так. Звісно, не йдеться про примірку сукні нареченою перед купівлею – у цьому разі якраз потрібно її міряти, щоб обрати точно ту, яка ідеально підійде. Йдеться про те, що не варто приміряти весільну сукню дівчині, у якої весілля поки що не намічається.

відео дня

Першочергово, згідно з прикметою, не варто міряти сукню, яку вже хтось носив. Наприклад, одяг, у якому виходила заміж прабабуся, бабуся, подруга або тим більше незнайома людина.

Справа у тому, що весільна сукня вбирає у себе енергетику іншої людини. І якщо потім незаміжня дівчина буде міряти таку сукню, то ця енергетика може перейти на неї.

Тому вважається, що безпечно міряти весільну сукню, лише якщо дівчина, яка у ній вийшла заміж, щаслива у шлюбі. Якщо йдеться про весільний одяг, наприклад, вашої прабабусі чи бабусі, то можна його міряти, лише якщо вона прожила довге і щасливе сімейне життя.

При цьому вважається, що можна брати весільну сукню напрокат, адже вона недовго перебувала у власності кожного, хто нею користувався, тому не встигла накопичити у собі багато чужої енергетики. Проте її при цьому все одно варто віддавати в хімчистку.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти