StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Найкраща перевірка уважності: потрібно за 9 секунд знайти пташку на дереві

13 березня 2024, 10:20оновлено 21 березня, 14:27
11289
Птах ховається на видноті, але він настільки добре замаскувався, що помітити його буде непросто. Чи готові ви випробувати свою спостережливість?

Загадка, птица
Потрібно за 9 секунд знайти пташку на дереві/ колаж: Главред, фото: Reddit, unsplash.com

Оптичні ілюзії дуже важко розгадувати, адже вони створюються таким чином, щоб заплутати й обвести навколо пальця усіх глядачів. Це саме такі загадки, які на перший погляд можуть здаватися простими, але коли починаєш їх розгадувати – виявляються напрочуд складними і заплутаними.

Радимо також прочитати наступний матеріал: Лише найуважніший знайде собаку за 9 секунд: надзвичайна оптична ілюзія

відео дня

Але при цьому такі загадки є чудовим тренуванням для мозку. Якщо розгадувати їх регулярно, то дуже скоро можна помітити, наскільки сильно зміниться ваш спосіб мислення і загостриться уважність до дрібних деталей.

У наступній оптичній ілюзії потрібно відшукати пташку, яка заховалася на дереві в густому лісі, пише jagranjosh.

На картинці ми бачимо багато дерев у лісі. На перший погляд може здаватися, нібито ніякої живої істоти на картинці немає – просто дерева, і все. Але це не так. Пташка там точно є, але заховалася вона настільки добре, що помітять її лише одиниці.

Мало кому вдасться розгледіти пташку з першого погляду. Тому доведеться добре постаратися, щоб зрозуміти, де ж саме вона заховалася.

Загадка
Потрібно за 9 секунд знайти пташку на дереві/ Reddit

Але завдання ускладнюється ще й тим, що його потрібно виконати всього за 9 секунд – це буде дуже непросто. За такий короткий проміжок часу впораються лише дуже уважні люди.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Загадка
Непросто буде помітити пташку/ Reddit

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти бурундука за 10 секунд. Тільки люди з найгострішим зором помітять, де ж заховався хитрий гризун.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти загублений телефон за 13 секунд. Тільки найуважнішим людям вдасться помітити, де ж заховався телефон на картинці.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти