Замолював гріхи: Путін пішов ставити свічки в храм відразу після удару по Одесі

23 липня 2023, 19:49оновлено 23 липня 2023, 23:04
Російський диктатор особисто поставив свічки перед іконами в головному храмі Військово-морських сил РФ.
Путін і Лукашенко
Путін пішов ставити свічки в храм після ракетного удару по Одесі / фото : kremlin.ru

Російський диктатор Володимир Путін пішов до церкви відразу після того, як його окупанти вдарили по Одесі ракетами і зруйнували Спасо-Преображенський собор. Він вирішив поставити свічки разом з білоруським диктатором Олександром Лукашенком. Про це повідомляє Sky News.

Зустріч Путіна і Лукашенка відбулася через кілька годин після удару російськими ракетами по Одесі. Вони разом відвідали Морський собор святителя Миколая Чудотворця в Кронштадті біля Санкт-Петербурга. Варто відзначити, що він з 2013 року є основним храмом Військово-морського флоту РФ.

Диктатори зайшли в храм, Путін особисто запалив свічку і поставив її перед іконами.

відео дня

Масований обстріл Одеси 23 липня

23 липня РФ вночі вдарила 5 видами ракет по Одесі. Ворог здійснив комбіновану атаку по Одесі та області із застосуванням крилатих ракет типу "Онікс", Х-22 та "Калібр". В результаті обстрілів були пошкоджені цивільні об'єкти, житлові будинки.

Відомо, що ворог застосував 19 ракет, є попадання в будинки. Силам ППО вдалося збити 9. Повідомляється, що в результаті удару загинула 1 людина. 19 людей постраждали, 14 з них госпіталізовані. Ворожі удари припали, в тому числі, і на житлові будинки.

Президент України Володимир Зеленський пригрозив РФ за масовий удар по Одесі. Як зазначив президент, наразі всім постраждалим внаслідок нічної атаки ворога надається необхідна допомога.

В результаті ракетного обстрілу 25 історичних будівель перетворилися на руїни. Російські окупанти направили ракети на історичний центр міста, який знаходиться під захистом ЮНЕСКО.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти