Стартував четвертий раунд переговорів України і Росії: про що говоритимуть

14 березня 2022, 10:41
Розмова буде важкою, зазначив радник голови ОП України Михайло Подоляк.
Михаил Подоляк
Михайло Подоляк/ Twitter

Розпочався четвертий раунд переговорів України і Росії. Про це повідомив у Twitter радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк.

Він зазначив, що сторони обговорять, зокрема, припинення вогню, відведення Росією її військ та гарантії безпеки.

"Переговори. 4-й раунд. Про мир, припинення вогню, негайне відведення всіх військ і гарантії безпеки. Важка розмова. РФ хоч і усвідомлює всю безглуздість своїх агресивних дій, проте залишається в ілюзії, що 19-денне насильство над мирними містами України – правильний вибір стратегії", – написав Подоляк.

відео дня

Раніше повідомлялося, що переговори відбуватимуться у відеоформаті і нон-стоп. Старт діалогу сторін був запланований на 10:30.

Переговори України і Росії

Перші переговори України та Росії після початку російського вторгнення відбулися 28 лютого. На них, за словами Подоляка, делегації встановили пріоритетні теми, за якими намітили низку рішень, і вирушили для консультацій у свої столиці.

3 березня відбувся другий раунд переговорів української та російської делегацій. Радник голови ОП Михайло Подоляк розповів про підсумки другого раунду українсько-російських переговорів. За його словами, поки що не вдалося отримати результатів, на які розраховували.

Третій раунд переговорів щодо врегулювання ситуації у зв'язку з вторгненням російської армії в Україну відбувся 7 березня.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти