Резонансне рішення КСУ: у Зеленського зробили прогноз про майбутнє України

3 листопада 2020, 10:21оновлено 17 липня 2023, 14:36
За словами глави ВП Андрія Єрмака, в Україні – політична криза, яка спровокована ситуативним союзом політичних груп проти президента.
Єрмак
В Україні склалася складна ситуація, яка вимагає жорстких рішень - Єрмак / УНІАН

Влада не має наміру повністю або частково скасовувати антикорупційне законодавство, що передбачає декларування доходів українських чиновників. Незважаючи на політичну кризу, в Україні й надалі триватиме боротьба з корупцією.

Про це заявив глава офісу президента України Андрій Єрмак на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, коментуючи резонансні події, пов'язані з рішенням КСУ щодо антикорупційного законодавства.

За його словами, влада дотримується принципової позиції, згідно з якою скасування електронних декларацій не буде - держава продовжить підтримувати антикорупційні інститути.

"Ніяких часткових або повних скасувань тих чи інших базових законів, які змушують чиновників декларувати свої доходи. Це принципово. Україна може і буде розвиватися тільки в демократичній і антикорупційній парадигмі", - стверджує Єрмак.

Резонансне рішення КСУ: у Зеленського зробили прогноз про майбутнє України

Він також додав, що сьогодні в Україні політична криза, яка спровокована "ситуативним антипрезидентським союзом відомих політичних груп", проте президент Зеленський має намір приймати жорсткі рішення щодо питань врегулювання ситуації.читайте такожСуддя КСУ пообіцяв Зеленському війну у разі розпуску суду

"Україна ніколи, підкреслюю, ніколи більше не повернеться до традиційних олігархічних практик. Україна завжди буде дотримуватися своїх демократичних цінностей, серед яких ключове місце займає нульова терпимість до будь-яких проявів номенклатурної корупції", - підкреслив Андрій Єрмак.

Конфлікт влади і Конституційного суду

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти