Під міністром соцполітики захиталося крісло: хто претендує на посаду Лазебної

7 липня 2022, 23:54
У ЗМІ з'явилася інформація про те, що чинну очільницю Мінсоцполітики Марину Лазебну незабаром можуть відправити у відставку.
Марина Лазебна
Марина Лазебна може покинути посаду міністра

Міністр соцполітики Марина Лазебна незабаром може залишити свою посаду, повідомляє видання РБК-Україна, з посиланням на власні джерела.

За інформацією ЗМІ, її може замінити нинішня керівниця департаменту соціальної політики та охорони здоров'я в Офісі президента Оксана Жолнович.

Відомо також про те, що Жолнович є практикуючим адвокатом у сфері трудового, цивільного, сімейного та адміністративного права, а також член і засновник низки громадських організацій та політичної партії Сила Людей.

Також, за словами джерела ЗМІ, на посаду міністра соціальної політики є й інші кандидати.

читайте такожВ Україні до кінця року пенсії перерахують три рази: кому і на скільки підвищать

Нагадаємо, раніше представники ПФУ розповіли, що після досягнення пенсійного віку пенсія українцям призначається навіть у тому випадку, якщо люди були змушені покинути Україну через російсько-українську війну.

Трохи пізніше міністр соціальної політики Марина Лазебна заявила - до кінця воєнний стан в Україні автоматично продовжать виплату всіх допомог - і соціальних допомог, і субсидій.

Як каже чиновниця, в цей час в Україні соцдопомогу в різних розмірах отримують приблизно 6 мільйонів чоловік. Ще близько 11 мільйонів чоловік, згідно з даними Пенсійного фонду, отримують пенсії.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти