"Москва горітиме": Світан розповів, коли росіяни підуть проти Кремля

22 грудня 2023, 21:07
4899
На військово-політичне керівництво почнуть тиснути тоді, коли "Москва почне горіти", говорить Світан.
Кремль, вибух
У РФ може початися переворот / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

У РФ може початися справжній переворот. До цього можуть принести удари по військових об'єктах в Москві. Про це в інтерв'ю Главреду розповів полковник запасу, військовий льотчик-інструктор Роман Світан.

"Єдина точка, яка може до цього привести – це удари по військових об'єктах в Москві. Причому широкий спектр військових об'єктів - від "центрів прийняття рішень", починаючи від лазень на Рубльовці (тому що вони в лазнях рішення приймають) і закінчуючи військовими об'єктами в Москві в Підмосков'ї аж до Коломни, Дубни (тут є ядерний дослідницький центр)", - говорить Світан.

Він додав, що на військово-політичне керівництво почнуть тиснути тоді, коли "Москва почне горіти".

"Поки ми не доберемося до Москви, абсолютно ніякі дії не приведуть до зміни парадигми, яку зараз зайняла Росія", - говорить Світан.

Дивіться відео на Главреді про удари по Москві:

Хто такий Роман Світан

Світан Роман (4 січня 1964, м.Макіївка Донецької області) – український військовий льотчик-інструктор, полковник запасу, що пройшов через полон у 2014 році, працював радником керівника Донецької ОДА Сергія Тарути. Після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну 24 лютого 2022 року став одним із провідних військових експертів на українських телеканалах та інших медіа, пише Вікіпедія.

Коли і як закінчиться війна

Перший заступник міністра оборони України Олексій Павлюк зробив приголомшливий прогноз і заявив, що наступного року Україна переможе. Він додав, що Україна має озброєння, яке наближає перемогу ЗСУ і не дає окупантам досягти успіху.

Азербайджанський військовий аналітик Агіль Рустамзаде розповів яким буде закінчення війни і назвав 3 сценарії. Він вважає, що навіть після перемоги Україні варто бути напоготові, адже РФ може атакувати країну знову.

Військовий експерт Роман Світан назвав місяць і сценарій закінчення війни в Україні. Він вважає, що до кінця вересня наступного року закінчиться війна проти Росії її розгромом.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти