Армія України звільнятиме Крим, військова кампанія відбудеться - Єрмак

20 листопада 2022, 18:09
Україна буде готова до проведення військової операції зі звільнення окупованого в 2014 році Росією Кримського півострова, впевнений Андрій Єрмак.
ВСУ Крим
Війна триває, Україна звільнятиме Крим - Єрмак / Колаж УНІАН, Посольство США в Україні

Війна Росії проти України триває. Українська держава буде готова до проведення кампанії з повернення окупованого Росією Крим. Про це заявив керівник Офісу президента Андрій Єрмак.

Як повідомляє Politico, на Галіфакській конференції з безпеки в Канаді він розповів про те, що Україна буде готова провести військову кампанію з повернення окупованого Криму під політичний контроль Києва.

Однак точних термінів проведення операції чиновник не озвучив.

"Війна триває", - сказав Андрій Єрмак і підкреслив, що "впевнений" у проведенні кампанії з повернення Кримського півострова.

Повернення Криму в Україну

Колишній командувач військами США в Європі, генерал у відставці Бен Ходжес раніше зробив заяву про те, що ЗСУ вже до січня 2023 року можуть взяти під контроль Маріуполь і Мелітополь. Після цього армія України здатна розпочати військову операцію зі звільнення Криму.

Представник Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький сказав, що окупант Росія зміцнює свої лінії "оборони" в захопленому Криму і готується до наступу ЗСУ на півострів.

Він підкреслив, що для деокупації Кримкського півострова армії потрібні зброя і боєприпаси.

Заступник міністра оборони, генерал-майор запасу Володимир Гаврилов зробив прогноз, згідно з яким ЗСУ можуть зайти до Криму до кінця грудня, а війна з Росією завершиться навесні 2023 року.

Україна має намір продовжувати звільнення своїх територій.

Дивіться відео Главред - Соскін розповів, коли ЗСУ можуть увірватися до Криму

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти