StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Про що не можна було говорити раніше: прем’єра спецпроєкту Комарова "Рік. За кадром" на 1+1

20 квітня 2023, 15:15
Цикл ексклюзивних інтерв’ю, які не потрапили до проекту "Рік", покажуть вже наступного тижня.
Спецпроєкт Дмитра Комарова "Рік. За кадром"
Спецпроєкт Дмитра Комарова "Рік. За кадром" / Прес-служба

28 квітня о 21.45 на каналі 1+1 Україна відбудеться прем'єра спецпроекту Дмитра Комарова "Рік. За Кадром".

У ньому журналіст покаже повні версії інтерв’ю з найвпливовішими військовими керівниками України та розкриє ще більше досі невідомих подробиць, про які не можна було говорити раніше.

"До фільму "Рік" потрапила частина відзнятого матеріалу. Щось не увійшло з міркувань безпеки, а щось – просто не вмістилось у хронометраж. Як журналіст я розумію цінність цих матеріалів. Якщо в мирні часи інтерв’ю військового керівництва держави швидко втрачають актуальність, то під час війни кожне слово та кожна відповідь закарбовується в історії. Мій обов’язок показати ці інтерв’ю повністю. І тепер це вже можна зробити", – прокоментував Дмитро Комаров.

У проєкті покажуть повні версії інтерв’ю з Головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним, Головою ГУР Кирилом Будановим, Міністром оборони Олексієм Резніковим, Головою Служби безпеки Василем Малюком, а також Президентом Володимиром Зеленським.

Як вдалося організувати таке інтерв’ю з Президентом? Що може змусити Кирила Буданова плакати? Як Олексій Резніков літав до Білорусі на перемовини з росією, розуміючи, що може не повернутися? Ці та інші відповіді глядачі почують з перших вуст в спецпроєкті Дмитра Комарова "Рік. За кадром".

Не пропустіть прем’єру 28 квітня о 21:45 на 1+1 Україна.

Авторський проєкт "Рік" Дмитра Комарова став найбільш обговорюваним документальним проєктом за останній рік. Згадки про нього з’являлись у найвідоміших виданнях світу: The Times, Daily Mail, The independent, New York Post, The Telegraph та інших. Прем’єра, що відбулась у річницю повномасштабного вторгнення на 1+1 Україна, отримала високі рейтинги. Загальна частка телеперегляду на телеканалі 1+1 Україна та у марафоні Єдині новини склала 26,6% за аудиторією 18-54 (50+) та 24,5% за аудиторією 4+ (50+). Охоплення – 1,77 млн за аудиторією 4+ (50+) та 712 тисяч глядачів за аудиторією 18-54 (50+). На YouTube фільм подивились більше 13 мільйонів разів. Проект було перекладено англійською, іспанською, португальською та французькою мовами. Нещодавно Дмитро Комаров повідомив, що триває робота над перекладами на інші мови.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти