StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Нова сила кицьок: рецензія на мультфільм "Кіт у чоботях 2"

18 грудня 2022, 12:41оновлено 19 грудня 2022, 12:53
В український прокат вривається "Кіт у чоботях 2" - друга частина спін-оффу франшизи "Шрек" - з Антоніо Бандерасом і Сальмою Хайєк на озвучці.
Кіт у чоботях 2
Кіт у чоботях 2 / DreamWorks Animation

У далекій Мексиці досвідчений кабальєро Кіт у чоботях (Антоніо Бандерас) продовжує марнувати свої життя – в піснях, танцях і небезпечних пригодах. Ще б пак - адже у нього дев'ять життів. І ось, після чергової геройської загибелі Коту кажуть – життя всього одне залишилося. І добре б її поберегти. Він намагається насилу перекваліфікуватися в домашнього кота. Але раптом старі рани починають нити, старі друзі і недруги знову маячать на горизонті, і труба кличе в останню пригоду.

Перший "Кіт у чоботях" вийшов цілу вічність назад – в 2011 році – і був рядовим спін-оффом потужної фрашизи про Шрека. Але мультик непогано показав себе в прокаті. І, загалом, питання про сиквел було вирішено давно, але пертурбації в материнській студії Dreamworks і подальша пандемія коронавірусу дуже сильно затягнули виробництво.

І мабуть що, головне нововведення другої частини-анімація. Поряд з класичною "шреківською" активно використовується (перш за все в бойових сценах) новомодна різка (як в "Людині-павуку: Через всесвіти" або недавніх "Поганцях"). Очам до неї звикнути непросто, але виглядає дуже видовищно.

А в іншому коктейль перевірений часом - в парі з Бандерасом запалює Сальма Хайек в ролі Кицьки-М'яколапки. А з другорядних персонажів дуже непогана бадьора гопниця Златовласка і її кримінальна сімейка трьох Ведмедів, а також головний лиходій – Вовк в озвучці Вагнера Моури (того самого Пабло Ескобара з серіалу "Нарко").

Кіт у чоботях 2

Трюки, жарти та інший слепстік хорого лягає на відмінно змащений маховик сюжету і бадьоро мчить до кінця. Єдине - батьки все ж можуть трохи занудьгувати (для них мульті дуже мало придумано), але діти від Кота в чоботях 2 повинні залишитися в повному захваті.

P. S. Український дубляж, як звичайно, заслуговує тільки вищих похвал. Особливо гарні Лєся Самаєва в ролі Мами-ведмедиці і "шокаюча" з непередаваним колоритом Наталка Денисенко в ролі Златовласки.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти