StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Не ходіть в ліс одні: рецензія на молодіжний фільм жахів "Тіло, тіло, тіло"

20 вересня 2022, 20:01оновлено 21 вересня 2022, 13:11
В українському прокаті йде свіжий молодіжний фільм жахів / чорноюморна комедія"тіло, тіло, тіло".
Тіло, тіло, тіло
Тіло, тіло, тіло / Sony Pictures Releasing / А24

У багатий особняк в лісі приїжджають багата наркоманка Софі (Аманда Стенберг) зі своєю коханою, простачкою з Європи Бі (Марія Бакалова). Приїжджають в гості до її друзів - відпочити в хорошій компанії. Але їх, паче сподівання, зустрічають не дуже дружелюбно - і син господаря будинку, пафосний губошльоп Девід (Піт Девідсон) і його дівчина-актриса Емма (Чейз Вандерс), і подкастерка Еліс (Рейчел Сеннот), і її загадковий бойфренд (чоловік добре за 40 років) Грег (Лі Пейс). Але новоприбулим все-таки дозволяють залишитися на пару днів - в круговерті алкоголю, речовин та іншого. Тим більше, що скоро будинок накриває потужний ураган, електрика починає зрадницьки блимати. І компанія вирішує зіграти в рольову гру "Тіло, тіло, тіло" ‒ щось на зразок "Мафії", але з маніячим присмаком. Чи варто говорити, що такі забави ніколи не закінчуються добром?

Жанр молодіжних фільмів жахів з комедійним присмаком в останні роки переживають, прямо скажемо, не найкращі часи (з більш-менш вдалих згадується в останні роки тільки "Щасливого дня смерті"). І навіть перезапуск легендарної серії "Крик" вийшов неоднозначним. Тим більше дивним здається той факт, що топова студія голлівудського інді-кіно і серіалів А24 (Місячне світло, Ейфорія) взялася за "Тіло, тіло, тіло". Ще й покликала, по-великому рахунку, дебютантку в режисурі, нідерландку Халіну Рейн. Правда, судячи з акторського складу (де більш-менш відомі тільки Пейс, Бакалова (Борат-2) і Девідсон ‒ та й той поки більше відомий як телевізійний комік) великого бюджету їй не довірили.

Тіло
Піт Девідсон / Sony Pictures Releasing / А24

Кіно бадьоро починає, але, на жаль, регулярно пробуксовує ‒ хоча видно, що всі артисти матчастину, що називається, вивчили добре і переграють рівно так, як це і належить в фільмах жахів. Сценаристці Крістен Рупенян вдалося придумати пару несподіваних поворотів для сюжету, але в цілому він якимись відкриттями вже не рясніє.

Підсумовуючи - кіно можна порадити для перегляду тим, хто сумує за молодіжними-чорноюморними ужастиками. Але чекати, що "Тіло, тіло, тіло" переверне всі уявлення про жанр ‒ точно не варто

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти