StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Виглядати на 10 років молодше": які маски омолоджують обличчя найкраще

9 лютого 2024, 18:18оновлено 11 лютого, 09:19
Як зробити маску для підтяжки обличчя в домашніх умовах - Главред зібрав корисні поради.
'Виглядати на 10 років молодше': які маски омолоджують обличчя найкраще
Як зробити маску для обличчя в домашніх умовах / колаж: Главред, скріншот: відео Youtube

Маска для обличчя в домашніх умовах здатна творити чудеса. Якщо правильно підтримувати свій організм - шкіра матиме здоровий вигляд, а це надзвичайно важливо. Щоб шкіра обличчя мала підтягнутий та блискучий вигляд, варто не забувати, хоча б двічі на тиждень робити собі різні маски. Маски для обличчя не лише надають здоровий вигляд шкірі, а й допомагають розслабитись.

Радимо ознайомитись із матеріалом: 5 хвилин, щоб забути про набряки: ліфтинг-масаж обличчя, який можна зробити самостійно.

Блогер у своєму Youtube-каналі розповіла про корисні та вітамінні маски для обличчя. Вона розповіла, що маска зі свіжого огірка може відновити шкіру - варто додати лише декілька інгредієнтів.

Як зробити маску для обличчя від зморшок у домашніх умовах

Для масок в домашніх умовах найкраще підійдуть натуральні складові: мед, лимон, йогурт, оливкова олія - вони насичені різними антиоксидантами та корисними речовинам для шкіри.

  • Щоб зробити маску від зморшок варто приготувати суміш із одного жовтка та 1 чайної ложки олії. Також потрібно додати туди 4-5 крапель лимонного соку. Все потрібно ретельно перемішати та нанести на чисту шкіру обличчя. Через 10 хвилин варто змити маску теплою водою.
  • Для омолоджувальної маски потрібно змішати 100 мілілітрів жирних вершків та додати 4 чайні ложки лимонного соку. Це все потрібно ретельно перемішати. Варто на 20 хвилин нанести створену суміш, а потім вмитись прохолодною водою. Після маски варто нанести зволожувальний крем.
  • Для антивікової маски проти зморшок потрібно зробити суміш із двох столових ложок огіркового пюре та додати туди 2 ложки сметани - ретельно змішати та додати чайну ложку соку зі свіжого апельсина. Наносити маску необхідно на чисту шкіру обличчя та залишити на 20 хвилин. Змити краще теплою водою, а потім нанести на шкіру зволожувальний крем. Таку маску можна робити навіть щодня.

Як підтягнути шкіру обличчя без операції

Із роками овал обличчя може змінюватись: з'являються повислі щоки, зайві підборіддя, або опущені куточки губ. Часто із такою проблемою зіштовхуються жінки після 35 років. Однак, щоб зберегти чіткий овал обличчя, необхідно звернути увагу на своє харчування та розпорядок дня.

  • Варто пити багато води. Нестача води в організмі погано відображається на стані шкіри.
  • Дотримуйтесь режиму дня. Якщо багато спати чи навпаки - не досипати, можна отримати хронічну втому та погіршення кольору шкіри.
  • Потрібно більше відпочивати на свіжому повітрі. Прогулянки на вулиці стимулюють синтез колагену, який надає кисень. Це також впливає на чіткий контур обличчя.
  • Варто займатись спортом, щоб нормалізувати процеси обміну та наситити клітини киснем.
  • Харчуватись необхідно збалансовано та правильно. Створіть список корисних для шкіри продуктів та вживайте їх, щоб забезпечити молодий вигляд шкіри.
  • Не забувайте слідкувати за власною поставою. Від хребта залежить тонус м’язів спини і овал обличчя, який може "попливти".
  • Категорично відмовтеся від поганих звичок.

Дивіться відео, як зробити омолоджуючу маску:

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти