StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

5 хвилин, щоб забути про набряки: ліфтинг-масаж обличчя, який можна зробити самостійно

3 лютого 2024, 04:35оновлено 6 лютого, 16:17
Фітнестренерка показала, як зробити масаж для обличчя в домашніх умовах всього за 5 хвилин, щоб позбутися набряків.
Девушка, Анита Луценко, массаж лица
Ліфтинг-масаж обличчя, який можна зробити самостійно/ колаж: Главред, фото: скрін, unsplash.com

Нерідко багато хто з нас стикається з такою проблемою, як набряки на обличчі. Часто вони можуть турбувати вранці після сну. З такою проблемою може допомогти боротися масаж обличчя, який можна зробити собі самостійно.

Радимо також прочитати наступний матеріал: Як сказати українською "ни в коем случае": мовознавець здивував відповіддю

Фітнестренерка Аніта Луценкопоказала, як самостійно зробити ліфтинговий масаж обличчя вранці, щоб позбутися набряків та покращити зовнішній вигляд. На таку процедуру знадобиться всього 5 хвилин. А якщо виконувати її регулярно, ефект не змусить себе чекати.

"Знаю, як ви любите "спорт для обличчя". Ділюсь ранковою процедурою, коли обмаль часу на довгий масаж. Лімфодренаж обличчя для омолодження. Я роблю ліфтинг буквально 5 хвилин, працюю над шиєю, потім переходжу до підборіддя, а потім вже вище – зона губ, щоки, лоб", – зазначила тренерка.

Вона наголосила, що працювати потрібно над всіма м'язами тіла, обличчя – не виключення. Масаж обличчя – це ліфтинг, тобто підтяжка обличчя без уколів краси, та пластичного хірурга.

"Ліфтинг масаж обличчя – ефективна процедура, спрямована на омолодження шкіри. Цей вид масажу зарекомендував себе як чудовий спосіб природного відновлення тонусу шкіри, зменшення виразних ліній і початкових зморшок. Суть ліфтинг масажу – активізувати кровообіг, стимулювати лімфодренаж. Регулярний самомасаж може значно покращити контури обличчя, зробити шкіру м'якшою, більш гладенькою та сяючою", – пояснила Аніта Луценко.

Дивіться відео, у якому Аніта Луценко показує, як правильно робити масаж обличчя:

Раніше Аніта Луценко показала ідеальне тренування на все тіло – 6 найкращих вправ для схуднення. Таке тренування на все тіло займе всього 12 хвилин, а результат вас приємно здивує.

Також раніше тренерка показала, як швидко спалити жир на животі. На таке "гаряче" тренування знадобиться всього 5 хвилин на день, а результат не змусить довго на себе чекати. Таку зарядку потрібно робити тричі на тиждень.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти