StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ви користувались дезодорантом неправильно: лікар назвала неочікувану причину

27 січня 2024, 02:30оновлено 27 січня, 13:00
1258
Експерт з догляду за шкірою поділилася секретом, як зробити так, щоб дезодорант був максимально "ефективним" та назвала поширену помилку у йог овикористанні.
Ви користувались дезодорантом неправильно: лікар назвала неочікувану причину
Як правильно корисуватись дезодорантом - як позбутись від поту / Колаж Главред, фото: ua.depositphotos.com

У деякі дні ми не відступаємо від своєї дорослості, а в інші - починаємо сумніватися, чи не є все, що ми знаємо, брехнею. Але коли справа доходить до використання дезодоранту для збереження свіжого запаху, здається, не існує жодних складних правил чи етикету, яких ми повинні дотримуватися. Однак це не зовсім так, пише Mirror.

Експерт з догляду за шкірою розкрила правильний метод, який допоможе позбутися надокучливих плям поту - і все зводиться до того, коли ви наносите засіб. Цей спосіб викликав справжній фурор у соціальних мережах, і люди описують його як такий, що повністю "змінює правила гри".

Крім того, доктор Ліндсі Зубріцькі - сертифікований дерматолог, яка завдяки своїм порадам щодо краси та догляду за шкірою зібрала колосальні 700 000 підписників в Instagram. У нещодавньому відео вона поділилася кількома хитрощами, які, за її словами, вона більше не може "ігнорувати".

відео дня

"Якщо ви не наносите дезодорант на ніч, ви робите це неправильно", - сказала вона. Вночі наші потові залози менш активні. Тому антиперспірант поглинається ефективніше", - наголошує лікар.

Дивіться відео про те, як правильно корисутватись дезодорантом:

Доктор Зубріцькі припускає, що антиперспіранти є більш ефективними, коли їх застосовують на ніч через природне охолодження організму, коли він готується до сну - процес, зумовлений підвищеним виробленням мелатоніну.

"Мелатонін - це природний гормон, який виробляється в основному епіфізом головного мозку і регулюється нашим циклом сну і неспання, а це означає, що він залежить від впливу світла", - вказує вона.

Шишкоподібна залоза виділяє найвищі рівні мелатоніну в темряві і знижує його вироблення, коли ви перебуваєте на світлі.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти