StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Жінка назвала дитину на честь свого інтернет-провайдера: на це була причина

17 березня 2024, 12:56
148
Батьки довго наважувалися на такий вчинок, але не шкодують.
Жінка назвала дитину на честь свого інтернет-провайдера
Жінка назвала дитину на честь свого інтернет-провайдера / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Більшість людей не можуть жити без інтернету, але для однієї пари він був настільки важливий, що вони назвали свою дочку на честь компанії місцевого провайдера.

У компанії пообіцяли зберегти пропозицію безкоштовного WiFi протягом 18 років, навіть якщо компанія розориться, для будь-якої дитини, названої на честь компанії, пише Mirror.

Швейцарський інтернет-провайдер Twifi розмістив на своєму сайті оголошення про пропозицію, в якій ідеться про те, що батьки, які назвали своїх малюків Twifius або Twifia, користуватимуться Інтернетом безплатно, поки їхні діти не стануть дорослими.

відео дня

"Просто завантажте фотографію цивільного свідоцтва про народження вашої дитини. Після перевірки Twifi подарує вам 18 років безкоштовного інтернету", - йшлося в повідомленні.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна газета у форматі таблоїд. Є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Гармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "відображенням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету більш кольоровою і з більш широким колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Одна пара, яка побажала залишитися невідомою, прийняла пропозицію Twifi, назвавши своє малятко Твіфією.

Батьки, які використали це ім'я як її друге ім'я, кажуть, що вони покладуть гроші, які в іншому разі витратили б на WiFi, на ощадний рахунок для своєї доньки, сподіваючись, що вона зможе навчитися водити і купити машину, коли їй виповниться 18 років.

Жінка зізналася, що спочатку сумнівалася в такому рішенні.

"Для мене ім'я Твіфія також означає зв'язок у цьому контексті. Вічний зв'язок. Є імена набагато гірші. І чим частіше ми вимовляємо "Твіфія", тим душевніше звучить ім'я", - заявила вона.

Зрештою директор компанії Twifi Філіп Фоч пообіцяв оплатити їхній інтернет, навіть якщо його компанія розориться, як "справу честі", і в той час він додав, що пропозиція Twifi все ще відкрита для інших молодих батьків.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти