StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Вчителька назвала "найгірше" ім'я дитини, яке вона коли-небудь чула за роки роботи

11 червня 2023, 15:19оновлено 11 червня 2023, 16:48
Вчителька підкреслила, що це дивне ім'я анітрохи не відповідає особистості дитини.
учитель, дети
Вчителька назвала "найгірше" ім'я дитини / Колаж: Главред, фото: pixabay.com

У той час як деякі батьки передають імена з покоління в покоління, інші обирають щось унікальне, аби зробити свою дитину особливою. Однак не завжди все йде за планом, оскільки деякі діти починають обурюватися на батьків за те, що вони дали їм таке дивне ім’я.

Як пише Mirror, одна вчителька поділилася "найгіршим" ім’ям, яке вона коли-небудь чула, сказавши, що воно анітрохи не відповідає особистості дитини.

За словами вчительки, у її класі колись навчалася дитина, яку батьки назвали Слава Богу. Жінка каже, що це найгірше ім’я, яке вона коли-небудь чула за всю свою кар’єру в освіті.

відео дня

"Дитина спеціально заважала вчителям та погано поводилася лише для того, щоб почути, як її вчителі-атеїсти кричали "Слава Богу!", - розповіла вчителька.

Нагадаємо, раніше Главред розповідав, що новоспечена матуся хоче змінити ім’я своєї 4-місячної доньки після того, як її чоловік заблокував усі її улюблені пропозиції. У зв'язку з цим парі довелося вибрати ім'я в останню хвилину. Проте зараз жінка шкодує про своє рішення. Пара назвала свою доньку Софією. Жінка сказала, що це дуже елегантне ім'я, однак воно дуже поширене, а їй хочеться, щоб донечку звали рідкісним ім'ям.

Також повідомлялося, що жінка вирішила назвати свою маленьку доньку на честь відомої рослини. Новоспечена матуся дуже обурила свою родичку, коли розповіла їй, як хоче назвати свою донечку. Після цього родичка заявила жінці, що це ім'я "дуже жахливе та ганебне". Натомість жінка заявила, що ім'я не є "якимось божевільним", це просто "старовинна назва рослини".

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти