StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Тату з ім'ям дитини: прикмети, які попереджають про небезпеку

22 грудня 2023, 01:30оновлено 25 грудня 2023, 22:06
571
Тату з ім'ям чоловіка - прикмети, про які варто знати перед тим, як робити татуювання на своєму тілі.
Тату з ім'ям дитини: прикмети, які попереджають про небезпеку
Тату присвячені дітям / колаж: Главред, фото: pexels, скріншот: Alliance Tattoo

Чи можна робити тату зі своїм ім'ям або ім'ям близької людини - це дуже важливий вибір, адже татуювання залишається назавжди. Перш ніж зробити тату на своєму тілі необхідно добре обміркувати та зважити всі "за" і "проти". Кожен символ, текст чи ім'я набуває великого значення, коли набиваєте його тілі.

Майстри тату радять ретельно підходити до вибору тату та ознайомитись зі всіма сенсами певного символу чи фрази.

Радимо також прочитати матеріал: Називати дитину на честь родичів не можна: стало відомо, як ім'я впливає на долю. Деякі люди можуть уникати цього підходу з різних причин.

відео дня

Чому не можна робити тату з ім'ям коханого

Часто закохані пари хочу залишити слід про своє палке кохання і вибір падає на тату. Однак, майстри із татуювання розповідають, що часто зіштовхуються із подібними ситуаціями. Але це не правильний підхід. Не всі пари залишаються разом до кінця, отже потім доводиться зводити татуювання, а це займає багато часу та коштів. Не варто поспішати приймати таке рішення, адже наслідки можуть бути різні. Перш ніж вирішите показати своє кохання у вигляді татуювання з ім'ям, добре подумайте.

Чому не можна робити тату з ім'ям дитини

В народі вважають, що найчастіше із іменами дітей чаклують ворожки. Коли хтось із батьків робить татуювання із іменем своєї дитини, то таким чином виставляє важливу інформацію свого роду. Часто люди із злих помислів можуть наврочити на дитину.

Також не рекомендується батькам набивати татуювання з ім'ям дитини, адже відомо, що батьки помирають раніше дітей. Коли людину ховають, то в могилу відправляється й ім'я дитини, яка ще жива. Це погана прикмета.

Не варто набивати на своє тіло тату у вигляді дитячої ніжки та серця всередині неї. Така картинка означає погані та моторошні події. Вважається, що це може бути пов’язано із продовженням роду. У майбутньому таке може притягнути викидні або народження мертвих немовлят.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти