StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Божевільна головоломка для справжніх геніїв: треба за 30 секунд знайти 5 кішок

28 жовтня 2023, 17:15оновлено 29 жовтня 2023, 10:46
37837
Спробуйте розгадати дуже непросту головоломку - потрібно знайти відразу декілька кішок, які сховалися так, що їх ще треба примудритися побачити.
Розгадка
Знайдіть 5 котів за 30 секунд / News18

Коли вам нудно вдома або на роботі, розгадуйте головоломки. Вони допоможуть вам тренувати мислення, реакцію і уважність. Оптичні ілюзії змушують ваш мозок інтенсивно працювати і шукати вихід із ситуації. На цей раз нам пропонують розгадати хитру і вкрай непросту головоломку.

Головоломка від News18 вимагатиме максимальної уваги і концентрації, щоб її розгадати, потрібно відкласти на певний час всі справи і вдивлятися в картинку.

Подобаються головоломки? Спробуйте розгадати таку: головоломка, яка під силу лише геніям: потрібно знайти число 869 за 19 секунд

відео дня

На заображенні - осінній парк, де гуляють люди. Там ховаються кішки, яких потрібно відшукати. Ваше завдання - уважно дивитися на картинку і знайти 5 котів.

Дається цілих 30 секунд! Готові? Тоді поїхали!

Розгадка
Якщо вам вдалося знайти всіх кішок на малюнці - ви геній / News18

Не вдалося знайти котів? Давайте рахувати і шукати разом. Дивіться дуже уважно на малюнок.

Перший кіт сховався в лівій частині фотографії, він сидить за кущем. Другий поруч із деревом зліва, біля групи дітей, одягнених в костюми. Третій кіт сів прямо за другим, за сірим кущем, поруч із двома дітьми у костюмах. Четвертий кіт сидить на лавці з правого боку, поруч з жінкою, яка йде з чорною сумкою. А останній кіт сів у крайньому верхньому правому куті малюнку на дорозі.

Не турбуйтеся, якщо не вдалося одразу розгадати головоломку. Це дійсно складна оптична ілюзія, яка вимагає максимальної концентрації.

Також ви можете спробувати розгадати хитру головоломку для найуважніших, там треба за 13 секунд знайти павука. Павук сховався серед різнокольорових цукерок.

Пропонуємо вам й іншу головоломку, яку подужає лише геній. Там знадобиться за 15 секунд знайти число 125.

Крім того, є і головоломка для тих, у кого зір, як у орла. Лише за 7 секунд треба знайти пінгвіна, який сховався серед панд.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти