StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Найскладніша загадка: потрібно знайти привида на кухні

22 липня 2023, 07:05оновлено 24 липня 2023, 14:32
2724
Серед великої кількості різних предметів помітити привида буде дуже непросто. А ви готові кинути собі виклик?
Привидение, загадка
Потрібно знайти захованого привида за 15 секунд/ Fresherslive, Unsplash

Головоломки та різні оптичні ілюзії розвивають уважність та неабияк тренують спостережливість. Якщо розгадувати такі загадки щодня, то вже з часом ви помітите, наскільки загострилися ваші розумові здібності. Наступна загадка змусить вас застосувати усю свою кмітливість, тому що потрібно буде знайти привида на малюнку з великою кількістю деталей.

На виконання завдання дається всього 15 секунд, тому не варто зволікати, а потрібно одразу братися до справи, пише Fresherslive.

На картинці ми бачимо безліч атрибутів, які вказують на підготовку до Хелловіну – гарбузи з вирізаними обличчями, страви, які готують для застілля, тощо. Але крім гарбузів, їжі та різних кухонних предметів на картинці також заховався непроханий гість – привид.

відео дня

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати також наступну: Заплутана загадка для найрозумніших: треба знайти бджолу на таємничому малюнку

Побачити привида на картинці – завдання точно не з легких, адже велика кількість різних предметів постійно відволікатиме вашу увагу. Тому доведеться добре зосередитися на виконанні завдання, щоб швидко з ним впоратися.

Спробуйте спершу окинути оком загалом усю картинку – раптом вам вдасться помітити привида з першого погляду. Якщо ні, тоді огляньте по черзі кожну частинку малюнка, і ви обов’язково помітите те, що шукаєте.

Якщо вам не вдається вкластися у запропонований час – 15 секунд – не варто засмучуватися. Завдання і справді не з легких. Тому просто зосередьтеся і продовжуйте пошук, аж поки не знайдете привида.

Привидение, загадка
Потрібно знайти захованого привида за 15 секунд/ Fresherslive

Якщо вам не вдається знайти привида на малюнку, даємо невелику підказку – зверніть увагу на низ малюнка та огляньте його ліву половину.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Привидение, загадка
Привид заховався внизу картинки/ Fresherslive

Раніше ми розповідали про загадку, яка під силу лише найуважнішим – потрібно знайти лева серед зебр. Лев добре заховався, і помітити його буде непросто.

Також раніше ми розповідали про дуже складну загадку, у якій потрібно знайти змію серед черепах. Змія так добре заховалася, що навіть найбільші уважні люди можуть не помітити її.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти