StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Загадка, яка під силу лише найуважнішим: потрібно знайти лева серед зебр

20 липня 2023, 07:05оновлено 21 липня 2023, 12:26
37175
Зебри не підозрюють, що до них підбирається небезпечний хижак.
Зебры, лев
Потрібно знайти лева серед зебр за 15 секунд/ колаж: Главред, фото: Fresherslive, unsplash

Головоломки та різні оптичні ілюзії здатні суттєво покращувати уважність, спостережливість та загострювати кмітливість. Над наступною оптичною ілюзією доведеться добряче потрудитися і застосувати усі свої навики, адже розгадати її буде непросто. Потрібно знайти лева, який непомітно підбирається до стада зебр.

На картинці ми бачимо, як понад десяток зебр пасуться, нічого не підозрюючи про небезпеку, яка причаїлася поруч з ними. Здавалося б, що крім цих смугастих тварин на фото більше нікого немає. Але це не так – десь там заховався хижак, який лише чекає свого часу, щоб напасти.

На розгадування загадки у вас буде всього 15 секунд, пише Fresherslive. Тому потрібно буде зосередитися на виконанні завдання і не відволікатися ні на що інше.

відео дня

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати також наступну: Заплутана оптична ілюзія для спостережливих: потрібно знайти захованого єнота

Пробіжіться поглядом по усіх частинах зображення, скануючи очима кожен закуток. Невідомо, де заховалася загроза, тому доведеться бути дуже уважними і звертати увагу навіть на найменші дрібниці.

Не варто засмучуватися, якщо вам не вдається вкластися у запропонований час. Просто дайте собі більше часу і продовжуйте пошуки небезпечного хижака.

Коли впораєтеся із завданням, можете запропонувати його своїм рідним і друзям – можливо, вони теж будуть не проти перевірити свою уважність та спостережливість.

Зебры
Потрібно знайти лева серед зебр за 15 секунд/ Fresherslive

Якщо вам не вдалося знайти лева серед зебр, даємо невелику підказку – зверніть увагу на ділянку зображення зверху ближче до лівого краю.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Зебры
Лев ховається вдалині/ Fresherslive

Раніше ми розповідали про дуже складну загадку, у якій потрібно знайти змію серед черепах. Змія так добре заховалася, що навіть найбільші уважні люди можуть не помітити її.

Також раніше ми розповідали про найскладнішу оптичну ілюзію, у якій потрібно знайти бджолу серед маків. На великому полі червоних квітів десь причаїлася комаха, помітити яку зможуть лише дуже уважні люди.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти