StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Пара вночі почула дивні звуки з духовки: те, що було всередині вразило всіх

10 травня 2024, 13:02оновлено 11 травня, 15:48
97759
Сім'я, яку стурбував дивний звук, що доносився зсередини духовки, годинами розбирала її на частини, щоб зробити неймовірне відкриття, яке змінило їх життя.
Пара вночі почула дивні звуки з духовки: те, що було всередині вразило всіх
Жінка вночі почула дивні звуки з духовки - те, що було всередині вражає / Колаж Главред, фото: Reddit, pexels

Подружжя, яке почуло дивні звуки, що долинали з духовки о 5:30 ранку, зробило дивовижне відкриття після того, як розібрало її на частини - і вирішило зберегти те, що було всередині.

Якщо вам цікаво дізнатись більше про цікаві і дивні знахідки в будинку, рекомендуємо наш матеріал: Чоловік знайшов таємний отвір в стіні вітальні: те, що було всередині шокувало.

Чоловік і дружина кажуть, що постійно прокидалися вночі від звуків, що долинали з кухні, і врешті-решт вирішили, що це був вентиляційний отвір духовки. Після кількох годин спроб розібрати вентиляційний отвір і знайти джерело шуму, вони були вражені, виявивши всередині кота, який опинився в пастці, повідомляє Mirror.

відео дня

На сайті Reddit пара написала, що сподівалася, що кіт вийде з власної волі. Коли цього не сталося, їм довелося докласти ще більше зусиль, щоб врятувати тварину.

Користувач SoCalChrisW поділився дикою знахідкою в розділі r/cats, стверджуючи, що вони виманили кота за допомогою шматка тунця і маленького рушника.

"Моя дружина прокинулася сьогодні вранці від нявкання. Вона простежила його до вентиляційної витяжки нашої плити і розбудила мене. До 5:30 я зняв витяжку і вентилятор, але все ще намагався витягнути кошеня", - йдеться у дописі.

Що таке Reddit?

Reddit - сайт, що поєднує риси соціальної мережі і форуму, на якому зареєстровані користувачі можуть розміщувати посилання на будь-яку вподобану інформацію в Інтернеті і обговорювати її. Як і багато інших подібних сайтів, Reddit підтримує систему голосування за вподобані повідомлення - найбільш популярні з них виявляються на головній сторінці сайту, пише Вікіпедія.

Але користувач додав, що неякісний ремонт, проведений попереднім власником, ще більше ускладнив рятувальні роботи.

"О 6:30 я був на горищі, шукаючи спосіб розібрати вентиляцію, щоб звільнити її, але власник нашого будинку провів сумнівні роботи, тому я не міг розібрати вентиляцію, не зруйнувавши її. Тож я залишила її відкритою, сподіваючись, що кіт врешті-решт вийде назовні. Але цього не сталося", - зазначив автор.

Врешті-решт кіт виліз, і його залишили відпочити на кілька годин, перш ніж дует вирішив залишити кошеня собі.

"Таке відчуття, що вона ніби вибрала нас і хоче бути з нами, і вона дуже щаслива, просто зависаючи тут зі мною, поки відпочиває після ранкового кількагодинного випробування. Це мій перший кіт за майже 20 років, у мене завжди були собаки, але я люблю всіх тварин, тому я в захваті", - резюмувало подружжя.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти