StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Навіть генії не знайдуть відповіді на загадку: треба знайти змію серед черепах

19 липня 2023, 07:05оновлено 20 липня 2023, 10:07
85155
Змія так добре заховалася, що навіть найбільші уважні люди можуть не помітити її.
Черепахи
Потрібно знайти змію серед черепах за 25 секунд/ колаж: Главред, фото: Fresherslive, Instagram sweetie_torts

Розгадування головоломок та оптичних ілюзій неабияк тренує здатність помічати навколо нас такі деталі, які не помічають багато інших людей. Такі загадки – це чудове тренування для мозку. Вони допомагають тримати мозок у тонусі так само, як спорт тримає у формі наше тіло. Від наступної оптичної ілюзії просто розбігатимуться очі, адже потрібно буде знайти змію серед черепах.

Завдання точно не буде легким ні для кого, адже доведеться застосувати не лише свою уважність, а й кмітливість та нестандартність мислення. До того ж на розгадування загадки дається обмежена кількість часу – всього 25 секунд, пише Fresherslive. Тому доведеться зосередитися і не відволікатися.

На картинці ми бачимо багато черепах серед дерев у лісі. На перший погляд здається, що крім черепах на малюнку більше ніяких тварин немає. Але насправді це не так – там причаїлася змія, яка намагається бути непомітною серед інших тварин і не потрапляти нікому на очі.

відео дня

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати також наступну: Загадка, яка під силу лише найуважнішим: потрібно знайти лева серед зебр

Щоб знайти, де ж ховається змія, доведеться добряче постаратися. Спробуйте спершу поглянути на весь малюнок загалом – а раптом вам вдасться помітити заховану тварину одразу, як то кажуть, неозброєним оком.

Якщо одразу помітити змію не вдалося, проскануйте картинку поглядом, заглядаючи в усі її куточки та найнесподіваніші місця.

При цьому не варто засмучуватися, якщо вам не вдалося вкластися у запропонований час і знайти змію за 25 секунд. Просто дайте собі більше часу і продовжуйте пошуки.

Черепахи
Потрібно знайти змію серед черепах за 25 секунд/ Fresherslive

Якщо вам не вдалося знайти змію, даємо невелику підказку – зверніть увагу на частину малюнка ближче до лівого краю і подивіться, у кого немає панцира.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Черепахи
Змія заховалася біля лівого краю малюнка/ Fresherslive

Раніше ми розповідали про заплутану оптичну ілюзію, у якій потрібно знайти хижака і врятувати оленя. На картинці заховався хижак, який збирається напасти на оленя. Не кожен зможе помітити, де причаїлася небезпека.

Також ми розповідали про загадку для найкмітливіших, у якій потрібно знайти непомітного гепарда на малюнку. Екзотичний пейзаж заховав у своїх глибинах дику тварину. Не усім вдасться помітити, де схованка небезпечного чотирилапого.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти