StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Батьки назвали дочку на честь відомого міста, але неправильно вимовляють її ім'я

15 серпня 2023, 02:10
138757
Одна жінка була повністю збентежена після того, як друг розповів їй про дівчину свого двоюрідного брата, яку назвали на честь англійського міста.
дівчина
Батьки назвали дочку на честь відомого міста / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Дитячі імена, які черпають натхнення з міст і країн світу, не є рідкістю, серед популярних варіантів, зокрема Індія, Париж, Лондон і Бруклін. Але є місця, на честь яких ви б не хотіли називати свою дитину просто тому, що це ім’я не звучить на людині.

Як пише Mirror, одна жінка була повністю збентежена після того, як друг розповів їй про дівчину свого двоюрідного брата, яку назвали на честь англійського міста. Так, дівчину звуть на честь міста Лестер, проте її батьки чомусь неправильно вимовляють цю назву, тому вона має ім'я Лечеста.

"Припиніть називати дітей на честь британських міст і округів! Я з Англії. Дівчину двоюрідного брата мого американського друга звуть Лечеста. Я думала, що це може бути культурною річчю, але це не так. Очевидно, її мати познайомилася з її батьком на вечірці в Лестері в Англії, і тому назвали свою дитину Лечеста", - розповіла збентежена жінка.

відео дня

І що ще гірше, за словами жінки, мати вимовляє слово "Лестер" як Лі-Сесс-Тур. Насправді це Лесс-Ту. І оскільки мати Лечести вимовляє Лестер саме так, ім’я її доньки вимовляється як Лі-Сесс-Тур.

Коментатори до публікації не змогли встояти перед бажанням висміяти батьків жінки за те, що вони вибрали Лестер як місто, на честь якого назвали свою доньку. Багато хто пропонував власний вибір химерних англійських імен, які б використовували для своїх дітей. Одна людина сказала: "Я назву свою дитину Мілтон-Кінз, і ви не зможете мене зупинити", а інша пожартувала: "Мій чоловік, Пікаділлі-серкус (англ. Piccadilly Circus – ред), – хороша людина", а третя написала: "Я назву свою наступну дитину На захід Хо! (англ. Westward Ho! – ред.)".

Нагадаємо, раніше Главред розповідав, що новоспечена матуся хоче змінити ім’я своєї 4-місячної доньки після того, як її чоловік заблокував усі її улюблені пропозиції. У зв'язку з цим парі довелося вибрати ім'я в останню хвилину. Проте зараз жінка шкодує про своє рішення. Пара назвала свою доньку Софією. Жінка сказала, що це дуже елегантне ім'я, однак воно дуже поширене, а їй хочеться, щоб донечку звали рідкісним ім'ям.

Також повідомлялося, що жінка вирішила назвати свою маленьку доньку на честь відомої рослини. Новоспечена матуся дуже обурила свою родичку, коли розповіла їй, як хоче назвати свою донечку. Після цього родичка заявила жінці, що це ім'я "дуже жахливе та ганебне". Натомість жінка заявила, що ім'я не є "якимось божевільним", це просто "старовинна назва рослини".

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти