StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Намагалася викрити в зраді невістку: ДНК-тест розкрив брудну таємницю свекрухи

15 травня 2023, 22:35
Жінка звинувачувала свою невістку в зраді, тому що вона народила дочку з зеленими очима.
жінка, новонароджена дитина
Свекруха випадково розкрила свою таємницю після того, як зажадала від невістки зробити ДНК-тест / Колаж: Главред, фото: pexels.com, pixabay.com

Жінка, яка народила доньку два місяці тому, опинилася в скрутному становищі. Їй довелося "відбиватися" від дивних звинувачень свекрухи через те, що дочка народилася з зеленими очима. Про це повідомляє Mirror.

Виявилося, що в родині невістки не було нікого з зеленими очима. Подібне спостерігалося і в родині чоловіка. Свекруха була переконана, що її невістка народила дитину не від сина, а зрадила йому.

Попри те, що чоловік вірив у вірність своєї дружини, жінка все ж вирішила зробити ДНК-тест на батьківство, щоб довести своїй свекрусі, що вона була права, а всі звинувачення є безпідставними.

відео дня

Чоловік погодився зробити такий тест і жінка не прогадала. Дочка дійсно була народжена саме від цього чоловіка.

Однак цей тест пролив світло на стосунки свекрухи зі своїм чоловіком. Виявилося, що саме вона багато років тому зрадила своєму чоловікові і народила сина від іншої людини.

"Наша дочка - його, але мій тесть - не батько мого чоловіка. Мої родичі одружені десятиліттями, тому думка про те, що моя свекруха обдурила мого тестя, ніколи не спадала нам на думку. Вона брехунка і лицемірка, але нам потрібно все обміркувати", - каже жінка.

Зараз перед подружжям стоїть складне питання. Вони вважають правильним розповісти все батькові, але не знають, як правильно це зробити.

"Я згодна, що мій тесть повинен знати, але ми обидва втомилися від догляду за новонародженим, ми дізналися щось шокуюче і не мислили раціонально. Він хоче сказати своєму батькові, я теж, але наслідки будуть апокаліптичними. Я просто хотіла дати йому душевний спокій, а замість цього поклала край шлюбу його батьків", - каже жінка.

Нагадаємо, раніше жінка назвала доньку на честь своєї улюбленої закуски. Вся мережа здригнулася після того, як почула це ім'я. Вона записала відео з сяючими від щастя очима і гордо заявила, що у її дочки буде ім'я Пікл.

Також повідомлялося, що жінка вирішила назвати свою маленьку дочку на честь відомої рослини. Новоспечена матуся дуже обурила свою родичку, коли розповіла їй, як хоче назвати свою донечку. Після цього родичка заявила жінці, що це ім'я "дуже жахливе і ганебне". Натомість жінка заявила, що ім'я не було "якимось божевільним", це просто "давня назва рослини".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти