StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Уся справа у незвичній кличці: чоловік втрапив у конфуз, коли шукав свого собаку

26 червня 2023, 18:17оновлено 27 червня 2023, 16:18
3500
Власник собаки ледь не влаштував вуличну бійку, коли шукав свого домашнього улюбленця. Уся справа в тому, що пес має незвичне ім'я.
собака
Чоловік втрапив у конфуз, коли шукав свого собаку / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, ua.depositphotos.com

Незважаючи на те, що більшість собак вивчають команду "Стояти!", будучи ще цуценятами, це не означає, що вони завжди реагують на неї. Саме про це дізнався один чоловік, коли його собака втекла з дому, щоб дослідити гори Північної Каліфорнії. А якщо вам цікаві такі історії із життя людей, то пропонуємо вам прочитати наш матеріал: "Обідаємо, як королі": жінка годує своїх дітей кульбабами та кропивою.

Як пише Mirror, із чоловіком трапився справжній конфуз, коли він вирушив на пошуки свого пса. Власник собаки ледь не влаштував вуличну бійку, коли шукав свого домашнього улюбленця. Уся справа в тому, що пес має незвичне ім'я.

"Мій друг має собаку на ім’я Аммо ("ammo" у перекладі з англійської означає "боєприпаси", - ред.) і він живе у сільській місцевості у Північній Каліфорнії. Там немає ліній електропередач та зв'язку. Аммо втік з дому і він не міг його знайти, тож він сів у свою вантажівку і почав їздити по ґрунтовій дорозі, кличучи його на ім'я", - розповів приятель власника собаки.

відео дня

Далі приятель розповів, як один із сусідів незабаром відповів на його крики про "боєприпаси" – завантажив свій квадроцикл усім, що тільки мав вдома, та вирушив на допомогу.

Чоловік неабияк злякав власника собаки, коли на високій швидкості під'їхав до нього та почав пропонувати боєприпаси.

"Дещо стривожений, мій друг не знає, чого очікувати, а цей чоловік під’їжджає і каже: "Потрібна допомога, брате?" Мій друг починає відповідати: "Ну, мій пес втік…", а той каже: "Ні, боєприпаси! Який тип тобі потрібен? У мене все є!", - пригадує приятель власника собаки.

Тож чоловікові довелося пояснити своєму сусідові, що він шукає собаку на прізвисько Аммо, і йому зараз не потрібні набої до вогнепальної зброї.

Нагадаємо, раніше Главред розповідав, що жінці на ім'я Ада Деніел нещодавно виповнилося аж 108 років. Коли у неї запитали, у чому ж її секрет довголіття, вона із посмішкою на вустах заявила, що її секрет довголіття полягає у тому, що вона мала собак замість дітей.

Також Главред розповідав, що 27-річна Еріка та 30-річний Френк Деріз зі штату Нью-Джерсі, США, пишаються тим, що включили свого улюбленого собаку до головних життєвих подій. Зокрема, золотистий ретривер Бо йшов з молодятами до вівтаря на їхньому весіллі, вгадував стать майбутньої дитини й навіть вибирав ім'я для малюка.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти