StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

108-річна жінка здивувавла світ своїм секретом довголіття

6 червня 2023, 00:05
З 2015 року Ада Деніел живе в британському будинку для літніх людей  у графстві Дербішир.
пожилая женщина
108-річна жінка здивувавла світ своїм секретом довголіття / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, pixabay.com

Жінці на ім'я Ада Деніел нещодавно виповнилося аж 108 років. Коли у неї запитали, у чому ж її секрет довголіття, вона із посмішкою на вустах заявила, що її секрет довголіття полягає у тому, що вона мала собак замість дітей.

Як пише Ladbible, з 2015 року Ада живе в британському будинку для літніх людей у графстві Дербішир. Коли наближався її день народження, сотні людей надіслали їй листівки з привітаннями.

"У Ади залишилося не так багато рідних. У неї ніколи не було дітей, тому вона не має онуків, тому ми просто хотіли подарувати їй якомога більше листівок. Їй дуже подобається той факт, що люди знають про неї через її вік", - розповіла власниця будинку для людей похилого віку Келлі Гоучер.

відео дня

Незважаючи на те, що Ада ніколи не мала дітей, свого часу з нею жило дуже багато собак породи хорт, розповіла Гоучер.

"У Ади було багато хортів. Одного разу я запитала її, у чому її секрет, і вона сказала, що це мати собак, а не дітей", - зазначила власниця будинку для людей похилого віку.

Нагадаємо, раніше Главред розповідав, що Токо, який родом із Японії, вирішив стати собакою, витративши на це приблизно 15 000 доларів. Чоловіку дуже подобається порода собак Коллі, а тому він не втримався і вирішив стати нею. На своєму YouTube-каналі Токо регулярно ділиться відео, на яких він вчиться їсти, грати та тренуватися як собака.

Також Главред розповідав, що у листопаді минулого року 57-річний інструктор з тхеквондо Філл Здібель під час баскетбольного матчу впав на підлогу та переніс зупинку серця. Чоловік був мертвим упродовж 28 хвилин. Філл каже, що, лежачи на землі, він відчував, ніби спостерігає за тим, що відбувається, поза своїм тілом. Він сказав, що його сильна воля до життя спрацювала, і він був упевнений, що зможе вижити.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти