StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Обідаємо, як королі": жінка годує своїх дітей кульбабами та кропивою

4 травня 2023, 00:15
1974
Жінка готує смажений рис з кульбабами і навіть додає кропиву в торт до дня народження.
'Обідаємо, як королі': жінка годує своїх дітей кульбабами та кропивою
Жінка годує своїх дітей кульбабами та кропивою / Kennedy News/Bumbling Bee

Економна мама Кей Вілкінсон годує двох своїх дітей різноманітними рослинами, які вона сама збирає на відкритих полях. Зокрема, її діти харчуються стравами із кульбаби та кропиви.

Як пише Мirror, 48-річна Вілкінсон вперше почала шукати їжу, коли через хронічний артрит і виразковий коліт не могла працювати, а тому мусила виживати на невеличкий бюджет. Вона почала обшукувати прилеглі відкриті поля в пошуках рослин, які вона могла б використати для приготування їжі, уникаючи дорогих овочів із супермаркету та не витрачаючи гроші на бензин.

Деякі з її улюблених інгредієнтів включають кропиву, кульбабу, листя бука, лісові гриби та пелюстки троянд. Жінка готує спагетті з грибами, смажений рис з кульбабами і навіть додає кропиву в торт до дня народження. Окрім того, вона готує авторський трав’яний чай з пелюсток троянд і кропиви.

відео дня

"Виходити на природу і збирати рослини – це економічно вигідно. У цю пору року можна зробити так багато салатів. Можна взагалі обійтися без магазину. Ви отримуєте вітаміни, які не є легкодоступними в магазинах. Ви не купите кропиву в супермаркеті, тому набір поживних речовин я отримую з полів", - розповіла жінка.

За словами Кей, вона постійно годує своїх дітей цими стравами. Також вона пригощає цими стравами своїх друзів. Жінка каже, що усі в захваті від її інноваційних страв. Вони обідають, "як королі".

"Я регулярно годую сім’ю та друзів. Це викликає позитивну реакцію. Вони просто кажуть: "О, я не знала, що це так смачно. Як ти це робиш?", - каже Кей.

Нагадаємо, нещодавно Главред розповідав, що у листопаді минулого року 57-річний інструктор з тхеквондо Філл Здібель під час баскетбольного матчу впав на підлогу та переніс зупинку серця. Чоловік був мертвим упродовж 28 хвилин. Філл каже, що, лежачи на землі, він відчував, ніби спостерігає за тим, що відбувається, поза своїм тілом. Він сказав, що його сильна воля до життя спрацювала, і він був упевнений, що зможе вижити.

Також повідомлялося, що розбита горем жінка опинилася в складній ситуації після того, як дізналася, що її чоловік зрадив їй із її сестрою. Тепер сестри чекають на дітей від одного і того ж чоловіка. Жінка відчуває, що у неї немає іншого вибору, як залишитися зі своїм партнером заради фінансової безпеки.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти