StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У важливих рішеннях подружжя вирішило покладатися на свого собаку: пес навіть обрав ім'я дитині

12 травня 2023, 00:35
Золотистий ретривер Бо йшов з молодятами до вівтаря на їхньому весіллі, вгадував стать майбутньої дитини й навіть вибирав ім'я для малюка.
подружжя
У важливих рішеннях подружжя вирішило покладатися на свого собаку / Колаж: Главред, фото: pixabay.com

27-річна Еріка та 30-річний Френк Деріз зі штату Нью-Джерсі, США, пишаються тим, що включили свого улюбленого собаку до головних життєвих подій. Зокрема, золотистий ретривер Бо йшов з молодятами до вівтаря на їхньому весіллі, вгадував стать майбутньої дитини й навіть вибирав ім'я для малюка.

Як пише Mirror, під час вибору імені для своєї дитини молода пара повністю поклалася на свого собаку. Так, Еріка Френк кинули три тенісні м’ячі, на яких були написані імена. Пес приніс їм м'яч із написом "Френкі", тож подружжя зрозуміло, що саме так зватиме їхнього сина.

На цьому участь Бо в народженні дитини не закінчилося. Собака відіграв головну роль в оголошенні статі дитини, що включало поїдання торта з собачого корму. Так, собаці запропонували два торти: синій та рожевий. І, на диво, пес зробив правильний вибір. Він відмовився від рожевого торта та надав перевагу синьому. Тобто це означало, що у пари народиться хлопчик.

відео дня

"Я здала аналіз крові на 10 тижні, і медсестра принесла результати. Вона дала мені конверт, у якому було написано, що це дівчинка. Але ми пішли на ще одне УЗД, щоб підтвердити — і нам сказали, що це хлопчик! Я розплакалася. Ми були щасливі", - розповіла жінка.

За словами Еріки, пара включає свого собаку в кожну важливу життєву подію. Він як їхня дитина, і закохані хочуть, щоб він був частиною всього.

"Ми так хочемо, щоб Бо познайомився з дитиною. Він так добре ладнає з племінницями. Собака знає, що потрібно бути ніжним і акуратним", - розповіла вона.

Нагадаємо, раніше Главред розповідав, що Токо, який родом із Японії, вирішив стати собакою, витративши на це приблизно 15 000 доларів. Чоловіку дуже подобається порода собак Коллі, а тому він не втримався і вирішив стати нею. На своєму YouTube-каналі Токо регулярно ділиться відео, на яких він вчиться їсти, грати та тренуватися як собака.

Також Главред розповідав, що у листопаді минулого року 57-річний інструктор з тхеквондо Філл Здібель під час баскетбольного матчу впав на підлогу та переніс зупинку серця. Чоловік був мертвим упродовж 28 хвилин. Філл каже, що, лежачи на землі, він відчував, ніби спостерігає за тим, що відбувається, поза своїм тілом. Він сказав, що його сильна воля до життя спрацювала, і він був упевнений, що зможе вижити.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти