StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чому сниться одна і та сама людина: про це здогадуються не усі

30 жовтня 2023, 01:40оновлено 31 жовтня 2023, 21:11
Є два пояснення того, що означає, якщо кілька разів поспіль сниться одна і та ж людина.
Сон, спать
Чому сниться одна і та сама людина/ колаж: Главред, фото: unsplash.com

Якщо ви прокидаєтеся вранці і розумієте, що вам вже вкотре знову приснилася одна і та ж сама людина, то це може мати два пояснення. Перше з них – з точки зору психологів, друге – з позиції езотериків.

Психологи зазначають, що якщо у сні сниться одна і та ж людина, то це вказує на наші думки і внутрішні переживання, пов’язані з цією людиною. Найімовірніше, ви перед сном думали про якусь людину або ситуацію, пов’язану з нею. Як відомо, мозок вночі, поки ми відпочиваємо, "перетравлює" усю отриману за день інформацію. І тому думки людини, яка про когось думала, можуть відобразитися у її сновидіннях і набувати абсолютно різної форми.

Радимо прочитати також наступний матеріал: Найкраща розтяжка на все тіло: як стати гнучкою за 9 хвилин

відео дня

У такому разі важливо звернути увагу на емоційне забарвлення сну. Наприклад, якщо вам сниться якийсь приємний сон, у якому кілька ночей підряд або не підряд фігурує якась людина, то це може бути пов’язано з певними приємними подіями чи вашими думками про цю людину. Якщо хтось сниться у тривожному і лякаючому сні, то можливо з цією людиною у вас пов’язані якісь неприємні події чи емоції.

Але варто розуміти, що бувають і дуже дивні сни, у яких можна побачити події, які ніяк не пов’язані безпосередньо з людиною, яка у них фігурує. Це може статися, якщо певна інформація, події, спогади і переживання поєднуються під час сну.

Якщо раптом приснився якийсь давній знайомий, з якими ви вже багато років не бачитеся і не спілкуєтеся, це може, зокрема, символізувати певні події або період життя, за яким ви сумуєте.

Якщо сниться людина, яка померла, це може означати, що ви ще не оговталися від пережитого.

З точки зору езотериків підхід до пояснення снів інший. Вони вважають, що через сон відбувається контакт підсвідомості людини з тонким світом – духовний зв'язок з людьми незалежно від часу і відстані.

Раніше ми розповідали, яка страва у світі найгостріша і що буде, якщо її з’їсти. Відвідувачі закладу, де продається найгостріша страва у світі, підписують документи про відсутність претензій, якщо вживання цієї їжі їм нашкодить.

Також раніше ми розповідали, що пити для приємного запаху тіла. Каву і солодкий чай, які ми звикли вживати, краще замінити іншими напоями, які зроблять запах тіла набагато приємнішим.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти