StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Чому не можна тримати рослини на підвіконні: фахівці назвали поширені помилки

12 березня 2024, 11:02оновлено 13 березня, 15:37
804
Фахівці назвали 8 типів речей які не варто ставити на підвіконня, зокрема, мова йде про деякі види рослин, а також інші делікатні та цінні речі.
Чому не можна тримати рослини на підвіконні: фахівці назвали поширені помилки
Що не можна тримати на підвіконні - фахівці назвали поширені помилки / Колаж Главред, фото: скріншот із відео YouTube, ua.depositphotos.com

Людей закликають не ставити певні предмети на підвіконня, якщо вони не хочуть зіпсувати свої улюблені речі. Фахівці з MeandMyGlass.co.uk поділилися вісьмома предметами, які ніколи не варто ставити на підвіконня, де температура може коливатися. Пр оце повідомляє Dailystar.co.uk.

Від їжі до свічок і навіть рослин, експерти пояснили, чому їх також не можна ставити на підвіконня, якщо ви не хочете, щоб у вашому домі сталося лихо.

Якщо вам цікаво дізнатись більше про секрети вирощування рослин в домашніх умовах, рекомендуємо наш матеріал: Орхідеї пишно зацвітуть: фахівці розкрили, що необхідно додавати у воду.

відео дня

Балончики з-під дезодоранту

Якщо балончик дезодоранту занадто довго перебуває під прямими сонячними променями, всередині нього починає підвищуватися тиск, що може призвести до його вибуху. Зберігайте їх у закритому пакеті або шафці.

Їжа

Підвіконня може виглядати як чудове місце для вашої вази з фруктами, але, на жаль, це може призвести до появи фруктових мух, а це зовсім не те, що ви хочете бачити у себе вдома.

Дзеркала

Дзеркала для макіяжу на підвіконні можуть становити серйозну пожежну небезпеку. Навіть у прохолодну погоду сильні сонячні промені можуть спричинити серйозні проблеми, тому краще тримати їх подалі від краю вікна.

Парфуми

Коливання температури можуть спричинити зміну аромату ваших улюблених парфумів та лосьйону після гоління. Їх краще зберігати в прохолодному і темному місці.

Свічки

Сонячне світло з вікна може спричинити загоряння свічки, навіть якщо на вулиці не дуже тепло, що створює ризик пожежі у вашому домі.

Делікатні або цінні речі

Будь-які делікатні або цінні речі, наприклад, фоторамки, можуть перешкоджати користуванню вікном, і ви можете щось розбити, намагаючись його відкрити або прибрати.

Мобільні телефони

Телефон може легко перегрітися, якщо його залишити на підвіконні на тривалий час. Перегрів може призвести до того, що батарея нагріється до небезпечного рівня або навіть вибухне.

Рослини

Такі рослини, як лілії миру та фіалки, люблять сонячне світло, але його надлишок може призвести до опіків листя. Переконайтеся, що вони не стоять на підвіконні цілий день, повертаючи рослини і закриваючи жалюзі.

The Daily Star

The Daily Star (дослівно – "Щоденна зірка") – щоденна газета-таблоїд, що видається з понеділка по суботу у Великій Британії з 2 листопада 1978 року. 15 вересня 2002 року було запущено дочірнє видання Daily Star Sunday з окремим персоналом. 31 жовтня 2009 року Daily Star опублікувала свій 10-тисячний номер. З березня 2018 року видання очолює Джон Кларк, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти