StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Орхідеї пишно зацвітуть: фахівці розкрили, що необхідно додавати у воду

11 березня 2024, 14:45оновлено 14 березня, 23:19
Садівник поділилась корисними порадами, щоб орхідеї постійно пишно розквітали, варто використати один фрукт.
Орхідеї пишно зацвітуть: фахівці розкрили, що необхідно додавати у воду
Як підживляти орхідею / колаж: Главред, фото: pexels

Орхідеї можуть постійно цвісти, якщо за ними правильно доглядати. Фахівець поділилась корисними порадами за доглядом кімнатних рослин та назвала простий спосіб, який допоможе вам досягти пишного цвітіння орхідей.

Радимо також прочитати матеріал: Орхідеї цвістимуть постійно, якщо дотримуватися правила 10 днів з одним інгредієнтом. Дізнайтесь корисні поради за доглядом орхідеї.

Гарні кімнатні рослини можуть рости у вологих умовах, коли їм дають потрібну кількість сонячного світла та води. Щаслива і здорова орхідея може цвісти протягом шести-десяти тижнів, передає видання Mirror.

відео дня

Фахівець із садівництва у своєму TikTok рекомендує людям використати для підживлення улюбленої рослини бананову шкірку. Вона творить чудеса та гарантує, що ваша орхідея постійно буде цвісти. Вони радять повторювати підживлення банановою шкіркою через кожні 10 днів.

Шкірку банана потрібно порізати на шматочки та замочити у теплій воді на пару годин. Цей розчин стане чудовим вітамінним напоєм для ваших орхідей. Поливати орхідеї варто у ванній, щоб зайва вода могла стікати.

Вона розповіла, що з усіх різновидів орхідей - Phalaenopsis вирощувати вдома найлегше. Якщо ваша орхідея виглядає зів'ялою і не має квітів, не варто опускати руки і викидати її. Замість цього ви повинні їх підживити і отримати ще гарне цвітіння.

Дивіться відео про те, як правильно підживити орхідею:

Що люблять орхідеї в домашніх умовах

Майже всім подобаються гарні квіти орхідеї, ці кімнатні рослини можна зустріти ледь не в кожному будинку. Щоб квіти мали гарний вигляд і не хворіли, варто правильно доглядати за ними.

  • Орхідеям необхідно отримувати регулярний полив, а вода має бути м’якою та кімнатної температури.
  • Не потрібно ставити орхідеї на підвіконні, де є пряме попадання світла. Хоч ці рослини і люблять світло, однак, прямі сонячні промені для них шкідливі.
  • Орхідеї можна вирощувати у різних горщиках: глиняних, скляних чи пластикових. Головне, щоб горщик для орхідей був високий, а діаметр має бути пропорційним до отворів, які допомагають вентилювати рослини.
  • Найкраще підійдуть пластикові горщики, адже через прозорий пластик можна відстежувати зволоженість субстату та стан кореневої системи.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти