StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Оптична ілюзія з непомітною розгадкою: треба знайти лисицю на малюнку з водоспадом

25 липня 2023, 10:07оновлено 26 липня 2023, 17:14
55374
На виконання завдання дається всього 17 секунд. Лише одиницям вдасться розгадати загадку так швидко.
Лес, лиса
Треба знайти лисицю на малюнку з водоспадом за 17 секунд/ Fresherslive, ua.depositphotos.com

Розгадування головоломок та оптичних ілюзій тренує розумові здібності і вміння помічати деталі, на які раніше ми могли не звертати увагу. Наступна оптична ілюзія змусить бути дуже спостережливими, адже потрібно буде знайти лисицю на малюнку з водоспадом.

Завдання ускладнюється ще й тим, що його потрібно виконати за обмежений відрізок часу – всього за 17 секунд, пише Fresherslive. Тому потрібно буде ні на що не відволікатися і бути дуже уважними.

На фото ми бачимо лісовий пейзаж з водоспадом. Вода опускається на порослі мохом камені, які лежать внизу. А кольорова гама, яка обрамляє ліс, наштовхує на думку, що на картинці зображений саме осінній пейзаж.

відео дня

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати також наступну: Загадка "з родзинкою": лише одиниці помітять помилку на картинці

На перший погляд здається, що на цій картинці не присутня жодна жива істота, і що цей куточок лісу в цей момент часу залишається абсолютно самотнім. Але це не так – десь на фото є лисиця, помітити яку буде досить важко.

Якщо ви готові кинути собі виклик і перевірити свою спостережливість, тоді відкладіть усі справи, зосередьтеся на завданні і не відволікайтеся ні на що інше.

Коли розгадаєте загадку, радимо запропонувати її своїм рідним і друзям – можливо їм теж захочеться перевірити свою уважність.

Оптическая иллюзия
Треба знайти лисицю на малюнку з водоспадом за 17 секунд/ Fresherslive

Якщо вам не вдається побачити лисицю, даємо невелику підказку – зверніть увагу на правий край картинки.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Оптическая иллюзия
Лисиця заховалася з правого боку малюнка/ Fresherslive

Раніше ми розповідали про заплутану загадка для найрозумніших, у якій треба знайти бджолу на таємничому малюнку. Розгадати сюжет картинки буде важко, а ще важче буде помітити всього за 10 секунд, де саме там заховалася бджола.

Також ми розповідали про найскладнішу загадку, у якій потрібно знайти привида на кухні. Серед великої кількості різних предметів помітити привида буде дуже непросто.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти