StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Загадка "з родзинкою": лише одиниці помітять помилку на картинці

26 липня 2023, 10:15оновлено 29 липня 2023, 22:02
31797
Самотній мандрівник з двома верблюдами в пустелі на перший погляд не викликає підозр. Але щось у цьому малюнку не так.
Головоломка, девушка
Потрібно знайти помилку на картинці/ колаж: Главред, фото: Fresherslive, ua.depositphotos.com

Розгадування різних головоломок та оптичних ілюзій здатне у прямому сенсі слова розширити горизонти нашого розуму. Але для цього потрібно розгадувати подібні загадки регулярно – можна витрачати на це хоча б по кілька хвилин, але щодня. Наступна загадка змусить вас добряче задуматися, адже потрібно буде помітити, що не так на картинці.

Для виконання цього завдання немає обмежень у часі, пише Fresherslive. Але, звісно, можна влаштувати змагання зі своїми рідними і друзями і перевірити, хто з вас впорається найшвидше.

На картинці ми бачимо на перший погляд простий сюжет – мандрівник йде пустелею, ведучи за мотузку двох верблюдів, на спинах яких закріплені глечики з водою. Яскраво світить сонце і температура на вулиці, очевидно, досить висока. Але на цій картинці є одна помилка, і помітити її – ваше завдання.

відео дня

Рекомендуємо розв'язати також наступну головоломку: Загадка для найуважніших: потрібно знайти змію, заховану серед листя

Спробуйте зосередитися і не відволікатися ні на що інше, щоб швидко впоратися із цим завданням. Ми впевнені, що ваша цілеспрямованість і зосередженість точно приведе до потрібного результату.

Вам доведеться просканувати поглядом всю картинку частинами, щоб спробувати помітити, що може бути помилкою на цьому малюнку.

Якщо вам не вдається одразу помітити помилку, ні в якому разі не опускайте руки, а продовжуйте шукати, і ваші зусилля будуть винагороджені.

Головоломка
Потрібно знайти помилку на картинці/ Fresherslive

Якщо вам не вдається знайти помилку на картинці, даємо невелику підказку – зверніть увагу на верблюдів і мандрівника та уважно їх огляньте.

Правильна відповідь: верблюди і людина не відкидають тінь. У такий сонячний день на піску повинні були б бути помітні їхні тіні.

Раніше ми розповідали про заплутану загадка для найрозумніших, у якій треба знайти бджолу на таємничому малюнку. Розгадати сюжет картинки буде важко, а ще важче буде помітити всього за 10 секунд, де саме там заховалася бджола.

Також раніше ми розповідали про найскладнішу загадку, у якій потрібно знайти привида на кухні. Серед великої кількості різних предметів помітити привида буде дуже непросто.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти