StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Оптична ілюзія від українського художника: треба знайти 6 облич за 11 секунд

25 липня 2023, 02:00
82872
Ця оптична ілюзія є твором відомого українського художника Олега Шупляка. Він спеціалізується на створенні сюрреалістичних картин.
ілюзія
Не кожен може впоратись з цією оптичною ілюзією / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, Олег Шупляк

Оптичні ілюзії вважаються одним з найпростіших методів визначення рівня інтелекту людини. Люди, які постійно розв'язують різноманітні завдання на спостережливість, покращують свої навички вирішення проблем.

Як пише JagranJosh, нова оптична ілюзія викликає підвищений інтерес у багатьох людей, оскільки завдання полягає у тому, що потрібно знайти 6 прихованих облич.

Картина, яка опублікована нижче, є твором відомого українського художника Олега Шупляка. Він спеціалізується на створенні сюрреалістичних картин. Спробуйте якнайшвидше знайти 6 прихованих облич, адже на виконання цього завдання у вас є лише 11 секунд.

відео дня
оптична ілюзія
Спробуйте знайти 6 облич / Олег Шупляк

Ви знайшли всі обличчя за 11 секунд? Якщо так, то у вас вражаючий рівень інтелекту! Проте якщо раптом виконати це завдання не вдалося, то не варто засмучуватися. Просто приділіть більше часу на виконання цього завдання.

Ви хочете знати, де всі обличчя? Тоді перегляньте рішення нижче.

Оптична ілюзія від українського художника: треба знайти 6 облич за 11 секунд
Правильна відповідь / Олег Шупляк

Нагадаємо, раніше Главред розповідав про шалену оптичну ілюзію – тільки геній може за 7 секунд знайти жінку без брів. Цю оптичну ілюзію створив музей Долорес Ольмедо. У ній ви можете побачити картину, наповнену обличчям відомої мексиканської художниці Фріди Кало.

Також Главред розповідав про карколомний тест на IQ – лише генії знайдуть людину без маски на шаленій оптичній ілюзії. Так, на малюнку зображена група чоловіків в офісній будівлі. Усі вони в масках. Проте на малюнку десь є один чоловік без маски.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти