StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Вогонь буде припинено": закінчення війни в Україні близько - прогноз на 2024 рік

12 грудня 2023, 11:26оновлено 13 грудня 2023, 11:40
Коли в Україні завершиться війна і закінчаться бойові дії розповіла Главреду астролог Ангеліна Вакуліна в прогнозі на 2024 рік.
Коли закінчиться війна прогноз на 2024 рік
Коли закінчиться війна прогноз на 2024 рік / Колаж Главред, фото Генштаб ЗСУ, 115-та окрема бригада територіальної оборони, pixabay, Главред

Війна в Україні може піти на спад вже в 2024 році. Як розповіла в інтерв'ю Главреду астролог Ангеліна Вауліна, 2024 рік буде складний, але бійня може припиниться.

"2024 рік для України буде кармічний. Нашій країні буде 33 роки, це кармічна цифра. Буде дуже багато складних трансформацій, важких подій. Але і не без хороших подій. Абсолютно точно буде затишшя у військових діях. Буде період, коли люди зітхнуть і навіть буде здаватися, що все йде на спад", - зазначила астролог.

Хто така Ангеліна Вакуліна

Ангеліна Вакуліна - астропсихолог і таролог. Довгий час практикує астро і нео психологію, таро і багато інших інструментів для пізнання себе, йдеться на сайті астролога. Вона часто робить прогнози для України та щодо війни з Росією.

Коли в Україні буде затишшя у військових діях

"Буде менше обстрілів, менше повітряних тривог і сирен. Менше атак, особливо нічних. Це період січень 2024 і до весни, до березня 2024", - додала астролог.

При цьому Вакуліна зазначила, що березень 2024 вже почнеться досить складний і гучний.

"Березень-квітень-травень - буде багато нових обмежень. Буде багато нових законів, це стосується в'їздів і виїздів з країни, обмежень, в тому числі економічних", - додала астролог.

За її словами, ближче до літа українці відчують полегшення.

"Якщо говорити про літо, то на 2 місяці ми видихнемо", - додала вона.

Дивіться відео прогноз астролога Ангеліни Вакуліної для Главреда:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти