2024 рік буде набагато складнішим за попередні роки: астролог Вакуліна про війну в Україні

11 грудня 2023, 14:00оновлено 11 грудня 2023, 17:02
Астролог Ангеліна Вакуліна розповіла про війну в Україні і серйозне потрясіння в світі в 2024 році.
2024 рік буде набагато складнішим за попередні роки: астролог Вакуліна про війну в Україні
Астролог Ангеліна Вакуліна дала прогноз на 2024 рік / Главред

Коли в Україні закінчиться війна, яким буде емоційний стан людей, чого очікувати від західних партнерів, а також - які події можуть змінити назавжди світ. Про це в інтерв'ю Главреду розповіла астролог і таролог Ангеліна Вакуліна.

Ангеліна, дайте будь ласка загальний прогноз для України на 2024 рік. Чого чекати?

Дуже б хотілося сказати, що рік буде простіше і легше, але, на жаль, рік буде набагато складніше ніж роки з 2020 по 2023.

2024 рік для України буде кармічний. Нашій країні буде 33 роки, це кармічна цифра. Буде дуже багато складних трансформацій, важких подій. Але і не без хороших подій.

Які будуть трансформації, про які ви сказали, і коли можливе припинення бойових дій?

Абсолютно точно буде затишшя у військових діях. Буде період, коли люди зітхнуть і навіть здасться, що все йде на спад. Але це буде ілюзія, створена ворогом. Якщо говорити про нехороші події, то очікується окупація нових міст.

Окупанти можуть піти в наступ з інших регіонів?

Так, є варіант, що окупанти можуть піти з Харківської області, Сум. Я не бачу, що вони можуть пройти в міста, але це може торкнутися областей. Зазначу, такого, як у перші дні війни, вже не буде. Вони накопичили сили і спробують наостанок проявити їх.

Дивіться відео прогноз астролога Ангеліни Вакуліної на 2024 рік:

Яким може бути припинення бойових дій?

Буде менше обстрілів, менше повітряних тривог і сирен. Менше атак, особливо нічних. Це період січень 2024 і до весни, до березня 2024. Березень 2024 вже почнеться досить складний і гучний.

Багато тарологів, мольфарів і астрологів прогнозують, що перемога України буде в теплу пору року, і кажуть - це травень-червень 2024 року. Які ваші прогнози?

Я сама давала прогноз про те, що я бачу закінчення війни в цей період. Всі мої колеги кажуть, що це буде тепла пора року. На жаль, складно сказати, що це буде саме в цьому році, в квітні-травні, це війна і приймаються рішення. Наші партнери також приймають рішення, і це нормально, тому і подієвість змінюється.

У 2024 році я не бачу підписання будь-яких офіційних паперів або документів (ні з нашого боку, ні з їх), що призвело б до того, що ми могли б офіційно і юридично заявити, що ми перемогли і війна закінчена.

Тобто це буде затишшя в Україні в 2024 році, але війна не закінчиться?

Це буде затишшя, але ми знаємо, що ворог накопичує сили. Він дійсно їх збирає - і це вичікуюча позиція. Як ми вже проживали, коли люди трохи розслабляються, а потім наноситься сильний удар. Так, буде затишшя, але це не закінчення бойових дій.

Навіщо окупанти накопичили понад 900 ракет, про які говорять наші військові? Чого вони очікують?

Абсолютно точно - це об'єкти інфраструктури. Це електроенергія, світло. І зі світлом почнуться проблеми з цього місяця. З середини грудня і перед Новим роком ми вже зрозуміємо, куди і навіщо це все збиралося. Будуть страждати об'єкти інфраструктури, об'єкти сільського господарства. План окупантів: залишити людей без світла, води і врожаю, бажано.

Що буде в Росії в 2024, у них в наступному році вибори. Яка ситуація буде в окупантів?

У них буде все ще гірше. Ті, хто переживає, що вони не відповідають за все, вони обов'язково відповідатимуть. Всередині РФ це буде дуже помітно. Тому що це будуть мітинги, це будуть локальні революції. У найближчі роки у них можуть бути нові військові конфлікти, але вже на їх території з їх сусідами.

Що стосується виборів в РФ. Путін вже оголосив про свій намір балотуватися в президенти. Чи буде зміна влади?

Що стосується зміни влади. Сказати глобально, що режим цього "управлінця" впаде, то ні. У 2024 році можуть відбутися вибори, які вигідні їм. Вони не вплинуть на хід війни наступного року.

Що буде з Кримом наступного року?

Я не бачу повернення Криму наступного року додому. Як тривало в 2022-2023 році, так буде і в 2024. Я можу сказати, що я не бачу повернення глобальних і великих територій в наступному році, в тому числі і Криму. Але вони будуть повертатися. Найдовше, звичайно, це схід України.

Що буде з Луганською та Донецькою областями, яким буде 2024 рік для наших військових у найгарячішій точці країни?

Я говорила, що буде період затишшя для всієї країни, але на Сході затишшя буде мінімальне. Той напрямок в спокої не залишать. Може трапитися і таке, що буде просування окупантів і будуть проводитися нібито "вибори", "референдуми". Може бути таке, що будуть влаштовувати показові виступи, як їм там добре живеться. Новини можуть бути тривожними для нашого населення.

Коли ЗСУ зможуть прогнати окупантів з нашої території?

З 2025 року цикл подієвості (це починаючи від коронавірусу, стихійних лих, війни) з весни, про який говорять мої колеги, саме цей цикл завершуватиметься. Все буде йти на спад. Почне промальовуватися стабільність. Нарешті почне промальовуватися стабільність у військових питаннях, в питаннях територій, правових питаннях.

Зазначу, що 2024 рік буде набагато складніше попередніх років. Буде повернення деяких територій додому, але будуть прийматися складні рішення. Буде досить складна економічна ситуація. Ми можемо говорити про кризу. Ми можемо говорити про дефіцит продуктів, палива. Народ буде стривожений, народу буде складно.

Хто така Ангеліна Вакуліна

Ангеліна Вакуліна - астропсихолог і таролог. Довгий час практикує астро і нео психологію, таро і багато інших інструментів для пізнання себе, йдеться на сайті астролога. Вона часто робить прогнози для України та щодо війни з Росією.


Ми можемо говорити про періоди для України. Якою буде зима і весна, і чого чекати влітку і восени в 2024?

Грудень, починаючи з середини місяця, включно 31 грудня, якого всі очікують, може початися з ударів по інфраструктурі. Особливо це плачевно для портових міст - південь України, Одеса в тому числі. Для цих міст може бути не просто.

Січень і лютий 2024 - це затишшя для України. Весна буде складною для нас. Березень-квітень-травень - буде багато нових обмежень. Буде багато нових законів, це стосується в'їздів і виїздів з країни, обмежень, в тому числі економічних.

Якщо говорити про літо, то 2 місяці ми видихнемо, а з серпня 2024 і в осінь ми вступимо в важкий період. Осінь 2024 для України буде дуже турбулентною.

Зараз складна ситуація з допомогою для України. Це стосується найважливішого закону від США, який досі не прийняли. Якою буде ситуація з військовою допомогою наступного року?

Військова допомога буде, говорити про припинення допомоги не можна. Хочу зазначити, що саме у військовій допомозі будуть значні прориви, і ми дізнаємося про це з новин. Але деякі країни проявлять себе недружелюбно по відношенню до нашої країни. Фокус уваги може зміститися з України на наступні військові конфлікти і стихійні лиха. Я не бачу такого, щоб всі від нас відвернулися, але є країни, які покажуть свій справжній настрій і свою допомогу просто мінімізують.

Не можу не запитати у вас про прогнози багатьох астрологів, про те, що до кінця 2023 року може бути якась важлива заява, яка вплине на війну в Україні. Що це може бути?

Так, є таке. Це може програтися до кінця року. Скажу так, це питання піднімалося восени. Дуже б хотілося сказати, що ця та сама дорога до світових рішень, але я цього не бачу. Швидше, це посилення зовнішньої військової оборони, це можуть бути новини про незалежність військових поставок. Це також впливає на хід війни. Все це може вирішитися в цьому місяці. Ми цього очікували восени. Це буде про посилення армії.

Що окупанти можуть готувати Україні в новорічну ніч?

Є 2 дати в грудні, які можуть програтися дуже важкими ударами. Це - 25 грудня і 31 грудня. Це більше про важливі об'єкти, інфраструктура. Це може бути великі міста. Це може проявитися саме 31 грудня. Хочу зазначити, що 31 грудня вдень і вночі може бути масова атака.

Можете сказати важливі дати, яких варто побоюватися українцям найближчим часом?

Ми входимо в дуже неприємний період з 11 грудня. Саме 11 грудня можуть програватися неприємні ситуації. Це можуть бути торгові центри, ангари з технікою, агропродукція. З 11 грудня і далі пішли складні тижні - аж до новорічної ночі.

Яким буде емоційний стан українців у 2024 році?

Люди втомилися; всі хочуть перемоги - і хто дає прогнози, і хто дивиться прогнози. Всі хочуть додому, і люди будуть повертатися. Буде досить масовий міграційний потік назад в країну. Хочу сказати, щоб люди жили вже сьогодні і не жили в страху. У плані економічного - буде складно. У плані емоційного стану - буде ще складніше. Люди будуть тривожитися.

Ви вже трохи сказали про південь України. Яка буде ситуація в цих містах?

Для південних міст є аспекти сильного пошкодження інфраструктури, але не тільки окупантами. Можуть бути стихійні моменти, на зразок шторму, які зашкодять інфраструктуру. Це великі міста: Херсон, Одеса, Миколаїв та інші міста, де є вихід до води.

Яка ситуація може бути в Запорізькій області, особливо з АЕС?

На поточний рік, якого залишилося не так багато, я не бачу ніяких рухів там. Наступного року є ймовірність якоїсь локальної аварії. Радіація в 2024 році на території України може бути, але це не та радіація, про яку пишуть росЗМІ про те, що буде аварія і потрібно людей евакуювати. Можу сказати: люди будуть їхати, але ця аварія вплине на настрої і атмосферу у людей і екологію в місті.

Чого очікувати Києву?

Я не бачу ніяких намірів, на Київ ніхто не піде. Але, можуть бути пошкодження. Київ є головною метою у окупантів. На жаль, будуть програватися попадання по житлових будинках, будуть жертви. Я не бачу, що це буде масово з великою трагедією, як це було в ТРЦ в Кременчуці. Швидше може постраждати Київська область.

Яким містам України можна чекати небезпеки з боку окупантів?

Вінниця, і це найближчим часом. Дуже нехороші карти, можуть бути жертви. Також це відноситься до Житомира.

Якщо говорити за грудень 2023 - то це південна сторона України.

Якщо говорити за 2024 рік - то це напрямок Харків, Суми, Дніпро та області цих міст.

Чи можна очікувати масових ударів ракет і Шахедів по Україні з боку окупантів?

Так, ми можемо очікувати в грудні масових атак.

Цього року ми побачили руйнівні цунамі, жахливі землетруси та багато пожеж у світі. Які катаклізми чекати світу в наступному році?

На жаль, ми будемо спостерігати все це і 2024 року. Це і цунамі, і трагедії, створені людськими руками, у вигляді терактів. Тому я кажу, що Захід змістить фокус, де змушений буде негайно приймати рішення. Це також і урагани, землетруси з дуже великими наслідками. Все, що ми бачили в плані стихійних лих, було розгойдування. Абсолютно точно ми побачимо і повені, а в деяких регіонах це будуть досить сильні пошкодження, які увійдуть у світову історію. Буде великий потік міграції.

Весь 2024 рік про це - про міграцію, про стихійні лиха, про військові конфлікти по всьому світу.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти